2777
2789
عنوان

داشتن قد بلند بده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3544 بازدید | 70 پست
اره منم. یه دختر عمو دارم کلاس شیشمه دقیقا ۶ سال از من کوچیکتره ولی قدش انقد بلنده من تا جای شونه ه ...

متاسفانه نمیفهمن با این حرف باعث چقدر ناراحتی ما میشن !!

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدت که خیلی خوبه😍 مردم دارن خودشون میکشن سر قد بلندشدنشون تو میگی بده خیلی دختر قد بلند قشنگه که ا ...

خیلی ممنون من خودم قدمو دوست دارم فقط این که دوست ندارم مورد تمسخر قرار بگیرم

وایییییییی ..... خیلی اعتماد به نفس گرفتم ازت ... عشقی که

هر کجا میری همش با خودت زمزمه کن که هر کسی میبینت بابت قدت توی دلش ماشالا میگه و حسرت میخوره

همیشه با اعتماد به نفس از قدت تعریف کن 

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

حسودیش میشده عزیزم منم قدم ۱۷۵هر جا میرم همه تعریف میکنن اولین نفری هستی که میشنوم بخاطر قد بلندت ناراحتی خیلی ها ارزو دارن قدشون بلند باشه تازه تو فامیل به من میگن دراز منم میگم من از این بالا چیزایی میبینم که شما ازش محرومید😅

سلام 

من قدم ۱۷۶ هستش . جالبه برام حرفاتون. چون زمان مدرسه هیچکدوم از دوستام و همکلاسی هام مسخره ام نمیکردن و همیشه می گفتن خوش به حالت قدت بلنده . شاید اعتماد به نفس پایین خود شما باعث شده اذیتتون کنن . هر کسی از این به بعد مسخره تون کرد محترمانه جوابش رو بدین تا بار دیگه ای در کار نباشه 

اولا که زیبایی اصلی هرکس از شخصیتش مشخص میشه نه از ظاهرش 

دوما اگه بخوایم از نظر ظاهری هم بررسی کنیم قد بلند یک ویژگی مثبت هست که حتی اکثر مدلینگ ها قدشون بالای ۱۷۵ هستش 

و هیچ جای دنیا قد بلند  رو مسخره نمیکنن اگر هیکل هم متناسب با قد باشه به جز کسایی که ممکنه خیلی دلشون بخواد این ویژگی رو داشته باشن و به دلیل اون حسرتی که براشون ایجاد میشه ممکنه افرادی که این ویژگی رو دارن مسخره کنن (این رو هم در نظر بگیریم که هیچ کس حق مسخره کردن قد و چهره بقیه رو نداره)

تو نباید اجازه بدی حرف های اینجور ادما اذیتت کنه 

اعتماد به نفس داشته باش و خدارو شکر کن بابت این نعمتی که بهت بخشیده .

ممنون ... حرفات خیلی خوشحالم کرد 

عزیزمی 

نزار حرفای بقیه ذره ای اذیتت کنه 

هیچ وقتم قرار نیست همه از ما خوششون بیاد 

پسندیدن ، پسندیدن

نپسندیدن هم که نپسندیدن

هیچ اهمیتی نداره 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»