2777
2789
عنوان

داشتن قد بلند بده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3544 بازدید | 70 پست
ممنونم که وقت گذاشتی برام .... حالم خیلی بد بود ... 

عزیزم منم قدم ۱۶۵هست همیشه دوس داشتم ۱۷۵باشم خیلی نعمته خوبیع بابتش همیشه خدارو شاکر باش بنظرم ادما پوست و دماغ و.صورت و هر چیزی رو.میتونن درست کنن ولی قدبلند شدن رو کسی نمیتونه کاری کنه😀

خدایاشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا تو هیچ زمينه ای چه  قد  یا هرررر چیز دیگه ای  مظلومانه گریه نکنید جواب بدین   درجا جواب بدین

گفت دراز بگو مم قدم مدلینگ هست کتوله.

بگو تنها چیزی با عمل درست نمیشه قده  .

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
کلا تو هیچ زمينه ای چه  قد  یا هرررر چیز دیگه ای  مظلومانه گریه نکنید جواب بدین   ...

اونا از طوری هستن که هر چی بهشون بگی میخندم و منو مسخره میکنن ... با این که هیچی نیستم ولی خودشونو خیلی بالا میدونن

عزیزم منم قدم ۱۶۵هست همیشه دوس داشتم ۱۷۵باشم خیلی نعمته خوبیع بابتش همیشه خدارو شاکر باش بنظرم ادما ...

بله درسته قد رو هیچ جوری نمیشه بلند کرد ... کاش بشه یه روز همه یادبگیریم هیچ کس رو مسخره نکنیم

اونا از طوری هستن که هر چی بهشون بگی میخندم و منو مسخره میکنن ... با این که هیچی نیستم ولی خودشونو خ ...

والا من۱۶۰ هستم اون روزی نیست حسرت قد بلند نخورم. قدر خودت رو بدون بخدا بهترین تیپ ها رو میتونی بزنی.همه چی بهت میاد.

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
والا من۱۶۰ هستم اون روزی نیست حسرت قد بلند نخورم. قدر خودت رو بدون بخدا بهترین تیپ ها رو میتونی بزنی ...

ممنون ... بخاطر این که اعتماد به نفس دادی دوست مهربونم 🌹🌹🌹🌺

ممنون که وقتتو واسه من گذاشتی  خیلی قلب مهربونی داری

حقیقتو گفتم عزیزم هر وقت کسی بهت چیزی گفت جوابشو بده سکوت نکن بگو لطفا شما یه سرچ ساده کنید ببینید قد مدلا چنده؟؟همین 

هیچ وقتم فراموش نکن که تو بهترینی