2777
2789
عنوان

درد پریودی و بارداری توروخدا راهنماییم کنید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 33 پست
قربونت عزیزم ان شاءاله بارداری خوبی داشته باشی و بچتو صحیح و سالم بغل بگیری💚

قربونت بشم چه دعای قشنگی مرسی عزیزم خدا حافظ عزیزانت باشه واست. 

من فقط امیدوارم باردار باشم و مثل این یکسال دوباره نا امید نشم امروز دقیق یک هفته است که عقب انداختم و خبری از پری نیست🥺

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دوقلو باردارم خب ۳روز به موعودم هاله کمرنگ انداخت همون روز رفتم دکتر برا ازمایش خون دوتا نوشت به فاصله دو روز چون زود فهمیدم حاملم 😅 صبح بیرون ازمایش دادم جوابش تا غروب حاضر بود هردو مثبت کمردرد شدید هم داشتم مثل میخای پریود شی با دل درد بعد موعودم رد شد کمر دردم کمتر شد ولی شکم درد داشتم کم و بیش ولی ماه دوم عقب انداختم رد شد به کل دردام خیلی کمتر شد الانم زیاد بشینم یا سرپا باشم کمرم درد میگیره .ترشحاتم زیاده ابکی یا سفید . ولی بیشتر دکتر بهم گفته استراحت کنم 

اخه بیبی چکم منفیه هنوز اگه عددش پایین باشه میگن تکرار کن دوباره

معمولا دوبار باید ازمایش بدی به فاصله دو روز ک ببین عدد چجوری میره  بالا نرماله یانه من سری اول ۱۵۰ بود بعد دو روز شد ۴۸۰ بعد دیگ گفت نیاز نیست تکرار کنم. هر دو روز تقریبا عدد ۱.۵ تا ۲برابر میشه من چون دوتا بود یکم بیشتر بالا رفته نزدیک ۲.۸ برابر شده بوده

اول بارداری اسید فولیک با ویتامین d3 (۱۰۰۰واحد) روزی یکی من الان نزدیک ۳ماهم دکتر از اول بهم داد الا ...

ببخشید من رو شما ریپلای میزنم ایشون چون گفتن کم خون هستن برا همین گفتم حتما برن دکتر چون منم کم خونم دکتر یدوفولیک داد بهم چون اول بارداری ید برا بدن و جنین نیازه

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 
قربونت بشم چه دعای قشنگی مرسی عزیزم خدا حافظ عزیزانت باشه واست.  من فقط امیدوارم باردار باشم و ...

سلامت باشی عزیزم آزمایش دادین؟

ببخشید من رو شما ریپلای میزنم ایشون چون گفتن کم خون هستن برا همین گفتم حتما برن دکتر چون منم کم خونم ...

من قبل بارداری ازمایش خون دادم کم خونی خفیف داشتم اونجا اسید فولیک ۱گرم میخوردم بعد ک باردارشدم هم دکتر اسید فولیک ۵گرم داد هنوز مطمئن نیست بارداره یانه ک چه باشه چه نباشه باید اسید فولیک بخوره باردار بود بره دکتر ازمایش لازم دوران بارداری میفرستنش نیاز باشه بهش چیز دیگ بده دکتر میگه ولی اسید فولیک باید بخوره نیاز باشه بعدا بهش یدفولیک میدن 

سلامت باشی عزیزم آزمایش دادین؟

اره فدات اما یک هفته دیگه جوابش اماده میشه 🥺😭 از فکر و خیال دارم میمیرم تو تموم عمرم سابقه نداشته جز سر بچه اولم اینجوری عقب بندازم اما عجیبه که بیبی چک همش منفیه😭😭😭 

نمیدونم چکار کنم شاید عصر بزنه به سرم برم ازمایش بارداری ازاد بدم که یک ساعته بهم جوابشو بدم 

از فکر اینکه به قول شوهرم حتما دوباره توهم زدی بارداری بیزارم عصبی میشم😭 سینه هام دیگه داره ورم میکنه 

امروز رفتم قرص ویتامین دی و اهن و کلسیم گرفتم بخورم با فولیک اسید گفتم بخورم ضرر نداره 

چون من سر بچه اولم زایمان زودرس داشتم 32 هفته دنیا اومد بچم یکم میترسم کمکاری کنم دوباره زبونم لال... 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
من الان دوقلو باردارم خب ۳روز به موعودم هاله کمرنگ انداخت همون روز رفتم دکتر برا ازمایش خون دوتا نوش ...

اخیییی الهیییییی هزار ماشالله خدا کمکت کنه سر دست خیری بلندشی عزیزم و بسلامتی نینی هاتو بغل کنی🤩🤩😍😍😍 خیلی مراقب خودت باش😘😘😘

چون اگه یک وقت پرکاری تروئید داشته باشه نباید یدوفولیک بخوره .

من دوماه پیش ازمایش قبل بارداری رو دادم مشکلی نداشتم فقط کم خونم یک مقدار و ویتامین دی لب مرزه... 

هنوز پریود نشدم امروز یک هفته میگذره و دیگه خبری از دردم نیست فقط وقتی زیاد می ایستم کمرم درد میگیره... 

از دیروز قرص اهن که خوردم سر دردم از بین رفت دیگه امروزم قرص خریدم گفتم بخورم ممنون از راهنماییت عزیزم

من قبل بارداری ازمایش خون دادم کم خونی خفیف داشتم اونجا اسید فولیک ۱گرم میخوردم بعد ک باردارشدم هم د ...

بله درسته الانم خودشون دارن اسید فولیک میخورن

منم گفتم اگر بارداره بره دکتر که متناسب با آزمایشش بهش قرص بده ممکنه به چیزای دیگم احتیاج داشته باشه

اره فدات اما یک هفته دیگه جوابش اماده میشه 🥺😭 از فکر و خیال دارم میمیرم تو تموم عمرم سابقه نداشته ...

وای چقدر دیر؛ خواهر منم سر پسرش تا دو ماه بی بی چک نشون نمیداد بارداریشو تا رفت آزمایش داد

وای چقدر دیر؛ خواهر منم سر پسرش تا دو ماه بی بی چک نشون نمیداد بارداریشو تا رفت آزمایش داد

خواهر منم سه ماهش بود سر پسرش نمیدونست بارداره چون پریش نامنظم بود بعد سه ماه تازه هاله انداخته بود بیبی چک 

خواهرشوهرم بیبی چک همش منفی بود همش تا دو ماه سر &پسرش انقده زعفرون و کاچی و دارچین خورد تا بعد ازمایش داد فهمید بارداره... 

میگن پسر خیلی دیر نشون میده

شوهرمم میگه بلاخره هستی یا نه 

میگم نمیدونم نه اینوریم نه اونوری😣