2777
2789
عنوان

درد پریودی و بارداری توروخدا راهنماییم کنید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 33 پست
وای چقدر دیر؛ خواهر منم سر پسرش تا دو ماه بی بی چک نشون نمیداد بارداریشو تا رفت آزمایش داد

خواهر منم سه ماهش بود سر پسرش نمیدونست بارداره چون پریش نامنظم بود بعد سه ماه تازه هاله انداخته بود بیبی چک 

خواهرشوهرم بیبی چک همش منفی بود همش تا دو ماه سر &پسرش انقده زعفرون و کاچی و دارچین خورد تا بعد ازمایش داد فهمید بارداره... 

میگن پسر خیلی دیر نشون میده

شوهرمم میگه بلاخره هستی یا نه 

میگم نمیدونم نه اینوریم نه اونوری😣

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
خواهر منم سه ماهش بود سر پسرش نمیدونست بارداره چون پریش نامنظم بود بعد سه ماه تازه هاله انداخته بود ...

مردا همینجورن

تا هفته بعد هیچی به همسرتون نگید یهو سوپرایز شن😍☺️

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا همینجورن تا هفته بعد هیچی به همسرتون نگید یهو سوپرایز شن😍☺️

اخه کارایی میچنه که نمیتونم بهش نگم یا مثلا گیر میده که چرا نمیخوری باید بخوری فلان چیزو یا مثلا برا رابطه خلاصه ناچارم بهش بگم که باید مراقبت کنم ممکنه باردار باشم که اذیت نکنه🙈😁🥺

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله