2777
2789

سلام بچه ها به کمکتون نیاز دارم میشه بیاید🥺 

بچه ها من امشب شب ششم که عقب انداختم و روز موعدم درد شدییییید داشتم کمر پا شکم با ترشح خییییلی زیاد سفید و ابکی قاطی بود 

الانم هی گاهی کمرم درد میگیره امروز دیگه خیلی بی حالم و کمرم درده یکم یعنی انرژی ندارم نفسام سنگینه 

بیبی. چکم منفی بود امروز که زدمم من کم خونم و کمبود ویتامین دی دارم فولیک اسید یک دارم میخورم راستش نمیخوامم اگه باردار باشم فعلا کسی بفهمه بنظرتون چی نیازه اول بارداری بخورم؟؟؟ چه داروهایی؟ ممکنه باردار نباشم؟؟؟ کی ازمایش بدم جواب میده صبر کنم هروقت بیبی چک مثبت شد برم؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید🥺😭 بچه ها ممکنه سنگینیم از الان بخاطر دوقلویی باشه؟؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم الان میتونی بری آز بتا بدی 

یعنی الان برم با اینکه بیبی چک منفیه نشون میده؟؟؟؟ اخه هزینه ازمایش زیاده و نمیتونم برم درمانگاه با بچه

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
برو دکتر بخاطر کم خونیت شاید دکتر فولیک اسید متناسب بارداریت بهت بده چون منم کم خونم فولیک اسید ۱ ش ...

شما تو بارداری یادتون نمیاد چند میخوردید فولیک اسید؟؟؟ من دارم روزی 5 تا میخورم که بشه یه فولیک اسید 5

هم الان میتونی بری آز بتا بدی 

اخه بیبی چکم منفیه هنوز اگه عددش پایین باشه میگن تکرار کن دوباره

شما تو بارداری یادتون نمیاد چند میخوردید فولیک اسید؟؟؟ من دارم روزی 5 تا میخورم که بشه یه فولیک اسید ...

من چند هفته پیش رفتم دکتر زنان برام oualifol نوشت

تو بارداریم فک کنم یدوفولیک نوشت

برا همین میگم برو دکتر چون اون میدونه متناسب با آزمایشت چی بهت بده

شاید ویتامین دی و چیزای دیگم نیازت باشه

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 
من چند هفته پیش رفتم دکتر زنان برام oualifol نوشت تو بارداریم فک کنم یدوفولولیک نوشت برا همین میگم ...

اهان یعنی فرق میکنن داروها باهم

اهان یعنی فرق میکنن داروها باهم

آره مثلا اون اولی که نوشتم برا درمان تخمدان پلی کیستیک و نرمال شدن قندخون موثره

یدوفولیک محتویاتش برای جنین خوبه

چون کم خون هستی حتما آز بارداری بده و برو پیش دکتر که برات آزمایش خون بنویسه ببینه چیزیت کم نباشه

آره مثلا اون اولی که نوشتم برا درمان تخمدان پلی کیستیک و نرمال شدن قندخون موثره یدوفولیک محتویاتش ب ...

مرسی از اطلاعاتت عزیزم انشالله فردا میرم ازمایش ببینم چی میشه

مرسی از اطلاعاتت عزیزم انشالله فردا میرم ازمایش ببینم چی میشه

قربونت عزیزم ان شاءاله بارداری خوبی داشته باشی و بچتو صحیح و سالم بغل بگیری💚

آزمایش مطمئن تر هست بی بی چک ممکنه خطا بده 

ممنون عزیزم دیروز رفتم درمانگاه ازمایش دادم گفتن یک هفته دیگه اماده میشه