ببینید خانوما تو خونواده ما تقریبا همه ازدواج ها فامیلی هستن و مادرم اعتقاد داره که اگه دختر با فامیل ازدواج کنه شوهرش نگهش میداره و ... من مگه بچه 2 سالم که یکی باید نگه ام داره و اگه با غیر فامیل وصلت کنه طلاقش میدن و فلان اما من تازه 17 سالم شده و امسال کنکور دارم و از ازدواج فامیلی متنفرم چند ماه پیش مامانم بهم گفت که پسر خالت میاد خواستگاریت و تو باید قبول کنی گفتم پس درسم چی میشه گفت خالت هواتو داره تا تو کنکورتو ندی اونا اقدامی برای جشن گرفتن و اینا نمیکنن نمیدونم چکار کنم من دلم میخواد برم دانشگاه دلم میخواد ادمای جدید ببینم دلم میخواد با کسی که خودم انتخابش میکنم ازدواج کنم نه با کسی که بهم تحمیلش کنن
ب هیچوجه قبول نکن منم ۱۳سالم بود بزوردادنم ب ی کسی ک ۱۳سال ازم بزرگتر بود اصلاااااا ب سلیقم نبود هزارباردوران نامزدی و بعدعروسی خواستم جداشم نزاشتن بالاخره بعد ده سال با ی بچه سه ساله جداشدم بعدچندسال ازدواج کردم بچمم پیشمه ولی هرچی بدبختیو افسوس و حسرت مال همون ازدواجه نکن من اون موقع انقدعقل نداشتم ک پافشاری کنم ولی تو همچین کاری نکن زندگی باامردی ک دلت نخوادش ازجهنم بدتره هرثانیه ش عذابه
بگو باید در کار نیست من نه با فامیل وصلت میکنم نه غریبه .اونی هم که میخواد جواب بله رو سر عقد بده تویی نه مامانت
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏