2777
2789
عنوان

ب امید هیکل خوب رفتم بدنسازی ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 32 پست

مگ میشع شکمت بزرگترشع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باسن و سنگین باید بزنی 

میزنم هرچی حرکت پا و باسن دارم سنگین میزنم ولی کوچیکتر شده نمیدونم چرا 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
دوست خواهرم رفت برای لاغر کردن شکمش ک لاغر شد باسنش بزرگتر نشون میداد کلا شکم باعث میشه بالاتنه و پا ...

خب باید چیکار کنم من دو روز در هفته هوازی کار میکنم شکم خلبانی و درازو نشست نیمه ولی بزرگتر شده لعنتی 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
آره اصلا نمیتونم رژیم بگیریم بیشتر گشنم میشه .ولی اگه بخاطر غداست باسنمم باید بزرگ میشد نه اینکه همو ...

نه گلم خوردن باعث میشه شکمت پایین نره اون حرکات پایی هم ک زدی باسنت جمع کرده اگ میخای رژیم رعایت نکنی اصلا باشگاه رفتن اشتباهه 

اشتباه تمرین کردی خو😐بعدم توبابیستودوروز میخوای کارداشیان شی؟

نه خب ولی آب شدن باسن طبیعیه ؟

ینی جی بیشتر توضیح بده

یعنی حرکت ها رو درست نزده

تغذیه رعایت نکرده

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
میزنم هرچی حرکت پا و باسن دارم سنگین میزنم ولی کوچیکتر شده نمیدونم چرا 

تند میزنی؟

استراحتت چقده بین هر ست؟

برای هم آرامش باشیم...💛                                                 عضو تاپیک بامداد خمار                                                       وزن ۵۴ ، قد ۱۶۰                   ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                 وزن هدف ۴۹   من میتونم 😍💛
یعنی حرکت ها رو درست نزده تغذیه رعایت نکرده

میشه لطفا راهنماییم کنی ؟ باید چیکار کنم قبل و بعد ورزش چی بخورم 

خب باید چیکار کنم من دو روز در هفته هوازی کار میکنم شکم خلبانی و درازو نشست نیمه ولی بزرگتر شده لعنت ...

برقص رقص بهتریننننن روش برای لاغریه تو خونه روزی چند باربرقص انقد ک عرق کنی رقص عربی مخصوصا دراز نشست برو اصلا به باشگاه اکتفا نکن اون کافی نیس 

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
تند میزنی؟ استراحتت چقده بین هر ست؟

۳۰ ثانیه استراحت میدم .معمولی نه خیلی تند نه خیلی آهسته 

خب آخه حداقل بدترم نباید بشم ک شکمم شده بشکه باسنم انگار اتو کشیدی روش اما قبلش باسنم خوب بود 

70 درصد تغذیه س 

30 درصد ورزش 

تغذیه ت رو درست کن برنج و نان رو محدود کن نان جو بخور 

برنج 7 ق 

روزهایی که تمرین پا و باسن داری سفیده تخم مرغ و فیله مرغ بخور 

اول شکمت رو کوچیک کن بعد باسن رو بساز 

حداقل باید 6 ماه بگذره تا نتیجه بده با 20روز که نمیشه نظر داد