2777
2789
عنوان

هر کی موهاش کمه بیاید براتون بگم چطور معجزه رویش مجدد موهامو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 371623 بازدید | 318 پست
وای دقیقا خیلی خیلی برای خودمم سخت بود موهای خواهرامم می‌دیدم خیلی عذاب می‌کشیدم چقدر حس بد به موهام ...

قشنگم الان دیگه کف سرت پر شده مشخص نیست پوست سرت ؟؟ 

بعد اون خواهرت که گفتی شنبلیله میزده علت ریزشش هورمونی بوده یا چی ؟؟ بعد  پرولاکتینش بالا نرفته ؟؟ چون شنبلیله میگن بالا میبره پرولاکتینو  

مکمل که اصلا. نخوردم فقط همون حنا س که باعث رویش شد چون گردش خون و تو سر زیاد میکنن و موهات شروع به ...

اره عزیزم اصلا روغن به موهام نمیفته 

همون موقع که حنا میزدی سبوس برنجم میخوردی ؟ سبوس برنج چه مارکی خوردی ؟ چندماه خوردی ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=265070708]قشنگم الان دیگه کف سرت پر شده مشخص نیست پوست سرت ؟؟  بعد اون خواهرت که گفتی شنبلیله میزده علت ...[/QUOTEالان کف سرم خداروشکر خوبه پر شده اون آجیم پرولاکتینش بالا بود مشکل هورمونی داشت بهش شنبلیله می‌ساخت ولی من خودم شنبلیله دوس نداشتم ترکیب نکردم توام نسبت به چیزی حساسی نزن همون حنا و نخود و سبوس برنج و مورد و سدر بزن بسه

اره عزیزم اصلا روغن به موهام نمیفته  همون موقع که حنا میزدی سبوس برنجم میخوردی ؟ سبوس برنج چه ...

موهات اگه الان سسته روغن اصلا نزن اول حنا شروع کن یکسال بزن موهات جوندار شه بعد من سبوس یماه خوردم قبلش میریختم تو ماسکم چون مزش دوس نداشتم دیگه نخوردم راستی اگه موهات چربه هفته ای یبار اسکراب نمک دریا و سرکه سیب تو پیج رها هست انجام بده چون خیلی کف سر تمیز مهمه تو رویش مجدد

[QUOTE=265070708]قشنگم الان دیگه کف سرت پر شده مشخص نیست پوست سرت ؟؟  بعد اون خواهرت که گفتی شن ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم انشالله بیشترم بشه .  اتفاقا منم مشکل هورمونی دارم هورمون dht  من بالاست و قبلا یه مدت کوتاه شنبلیله میزدم به نسبت بقیه ماسکا برام بهتر و سریع تر جواب میداد اون موقع .   فقط تنها مشکلش اینه که پرولاکتینو بالا میبره که پرولاکتینم بالا بره خودش ریزش میاره .

عزیزدلم خواهرتم پلی کیستیکه ؟؟؟

خواهرت خودش پرولاکتینش از قبل بالا بود یا اینکه بعد از شنبلیله اینجوری شد ؟؟؟

خودتو خواهرت بعد از چندماه حنا گذاشتن کف سرتون پر مو شد و دیگه پوستش معلوم نبود ؟؟؟

عزیزم ممنون میشم به هرسه تا سوالمم جواب بدی دقیقا میخوام بدونم چندماه طول کشید ولی من انقدر مستاصلم که یه سالم بکشه میزنم فقط پربشه موهام😔

موهات اگه الان سسته روغن اصلا نزن اول حنا شروع کن یکسال بزن موهات جوندار شه بعد من سبوس یماه خوردم ق ...

سبوس برنج همیشه چه مارکی میخوردیو میریختی داخل حنات ؟؟؟

عزیزم من اسکراب میکنم تو حموم ریزشمو خیلی زیاد میکنه مال توام اینجوریه ؟؟ کف سرت چربه یا خشک ؟؟

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم انشالله بیشترم بشه .  اتفاقا منم مشکل هورمونی دارم هورمون dht &n ...

اره اونم چون دید شنبلیله بهش میسازه کلا میریزه تو ماسکش به سر بزنی فک نکنم بالا ببره بزن حتما اگه بهت میسازع حساس نشو کلا پرولاکتینش بالا بود از قبل ولی شنبلیله تخمش بهش می‌ساخت اونم میزنه نگاه موهای خودم کف سرم معلوم نبود الان کل سرم پر بیبی هر شده ولی خواهرم خیلی خالی بود الان کامل پر نشده بعد ده ماه ولی بهتر شده شاید دوسال زمان ببره پر شه باید صبور باشی اصلا نمیشه عجله کرد با این روش تو یه ماه بزن اگه بیبی هر ندیدی باید کامل فرقتو باز کنی زیر نور جلو آینه ببینی همین ها یعنی پیشرفت بعد باید تداوم بدی و صبور باشی شاید دوسال زمان ببره کف سرت معلوم نباشه

سبوس برنج همیشه چه مارکی میخوردیو میریختی داخل حنات ؟؟؟ عزیزم من اسکراب میکنم تو حموم ریزشمو خیلی ز ...

فرقی ندارن چه مارکی بسته بندی باشه 

نه برا من ریزشمو زیاد نمی کنه من موهام چربه فوق العاده هفته ای یبار انجام میدم حتما

فرقی ندارن چه مارکی بسته بندی باشه  نه برا من ریزشمو زیاد نمی کنه من موهام چربه فوق العاده هفت ...

اها بعد توام ازاون جرمای پنیرک طور داری ؟ من شونمو هروز میشورم موهامم یه روز درمیون گاهی پیش میاد  دوروز درمیون بعد شامپو میزنم اب میکشم ناخون میکشم به  کف سرم یه جرم پنیرک طور کرمی رنگ میاد اسکراب کردم تا دوروز تو حموم نمیومد چیزی زیر ناخونم ولی بعدش دوروز دوباره میومد

اره اونم چون دید شنبلیله بهش میسازه کلا میریزه تو ماسکش به سر بزنی فک نکنم بالا ببره بزن حتما اگه به ...

اها منم شنبلیله به نسبت بقیه ماسکا میفته بهم و بیبی هیر داشتم باهاش چون هورمونیه زودتر مو درمیاره  ولی سوگند میگفت پرولاکتینو بالا میبره بیشتر از دوبار در هفت استفاده نشه و اینکه میگفت اگر پرولاکتینتون بالاست استفاده نکنید 

به خواهرت بگو بیشتر دوبار درهفته استفاده نکنه که پرولاکتینش بدتر نشه

سلام عزیزدلم یلدات مبارک 🌸😘 عزیزم من۱۰ سال ریزش داشتم بخاطر پلی کیستیک کف سرم مشخص شده بود بعد کر ...

عزیزم چندبار حنا بزنی ازبین میرن این جریان منم مشکلاتم دقیقا مثل شماس اوایل حنا بهم ریزش میداد ولی الان هم کف سرمو خیلی تمیز میکنه هم جرم اصلا ندارم راستی یه چیز دیگه اینکه من وقتی با جوشانده خیس میکردم رزماری نعنا بومادران وحشتناک سرم یخ میکرد درد میکرد الان با عرق نعنا فلفلی خیس میکنم عالیه ریزش خیلی کم شده سرمم اصلا یخ نمیکنه البته عشقم خالصه خالصه از جای مطمعن میگرم اگر حول هوش شیراز زرقان هستین بهتون بگم از کجا عرق خوب بگیرید

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

ببخشید من متنتون رو راجب ریزش مو خوندم

میخواستم اگر میشه یک بار دیگه برای تمام مراحلش رو و مواد مورد نیازش رو برام ارسال کنید. 

من موهام خیلی چربه، جلوی موهام کاملا ریخته، موهای نرم نازکی دارم، نمیدونم چیکار کنم، دارم از استرس میمیرم برای ریزشش، ریزش شدیدی هم دارم، ترو خدا اگه پیامم رو میبینید جوابم رو بدید، ممنون از لطفتون 🧡

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ببخشید من متنتون رو راجب ریزش مو خوندم میخواستم اگر میشه یک بار دیگه ...

چهار کیلو حنا میخری با یه کیلو نخود میدی بیرون برات آسیاب کنن سدر و مورد هم میتونی هر کدوم نیم کیلو بهشون اضافه کنی یه روز در میون به ریشه موهات میزنی فقط تو پریودی نباید بزنی باید تداوم داشته باشی من خودم یه ساله دارم میزنم همون هفته های اول میبینی چقدر مو لابلای موهات درمیاد باید پیوسته ادامه داد نتیجه اش قطعیه طریقه زدن و بقیه چیزاشو میتونی از این پیج توی هایلاتاش نگاه کنی @be_rahaaداخل اینستا ببینی من خودم با روش این پیج رفتم جلو و اینکه موهای خودشم گزاشته کلی امیدوار میشی دیگه استرس کم مو بودن نداری فقط صبر میخاد 

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ببخشید من متنتون رو راجب ریزش مو خوندم میخواستم اگر میشه یک بار دیگه ...

سلام نتیجه چی شد از این روش استفاده کردی من هم موهام چربه هم کم پشت شده

چهار کیلو حنا میخری با یه کیلو نخود میدی بیرون برات آسیاب کنن سدر و مورد هم میتونی هر کدوم نیم کیلو ...

ایا روی موهای مرد هم تاثیر داره 30 سالمه موهام چرب میشه هر روز و کم پشته ولی خط موهام از جلو عقب نرفته فقط ریزش پراکنده دارم