2777
2789
عنوان

هر کی موهاش کمه بیاید براتون بگم چطور معجزه رویش مجدد موهامو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 371677 بازدید | 318 پست
ایا روی موهای مرد هم تاثیر داره 30 سالمه موهام چرب میشه هر روز و کم پشته ولی خط موهام از جلو عقب نرف ...

اره داداشم هم میزنه فقط نخود پودر شده باید بدی بیرون برات پودر کنن تو خونه خوب پودر نمیشه با سدر و مورد و پودر تخم شنبلیله با جوشونده بابونه یا جفت مخلوط کنید حنا واسه مردا خوب نمیشه رنگش با همینا هم یه روز درمیون بزارید جواب میگیرید روش حتما سلفون یا پلاستیک بعد با روسری یا کلاه بپوشانید سه ساعت رو سرتون باشه عااالیه آجیمم موهاش بوره حنا نمی تونس بزاره این ترکیب گذاشت بیبی هر درآورده کلی فقط تداوم و صبر میخواد چون میگید پراکندس عااالیه 

ایا روی موهای مرد هم تاثیر داره 30 سالمه موهام چرب میشه هر روز و کم پشته ولی خط موهام از جلو عقب نرف ...

همون چربی مو که بلای جون مو هس برای منم موهام فوق العاده چربه چربی باعث میشه مو کرکی و نازک و بی جون بشه باید اسکراب هم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کف سر تمیز خیلی خیلی مهمه برای رویش مجدد مو باید هفته ای یکبار با نمک دریا و سرکه سیب اسکراب کنید کف سرتونو

کف سر تمیز خیلی خیلی مهمه برای رویش مجدد مو باید هفته ای یکبار با نمک دریا و سرکه سیب اسکراب کنید کف ...

راستش من موهای ریز بین موهام زیاد دارم ولی اصلا بلند نمیشن قبلا زیاد شنبلیله زدم یک روز درمیون و الان دارم هر روز جوشونده رزماری و دم اسب میزنم ولی این موهای ریز اصلا بلند نمیشن

هر روز نگاه میکنم بلکه یک زره بلند بشن ولی انگار چیزی اثر نداره فک کنم بهتره برم ازمایش بدم ببینم مشکل داخلی ندارم کارهایی هم که گفتی انجام میدم ببینم چی میشه

حنا موهاتونو رنگی نمیکنه؟قرمز نمیشه؟

حنا بی رنگم میشه زد یا حنا معمولی؟

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
راستش من موهای ریز بین موهام زیاد دارم ولی اصلا بلند نمیشن قبلا زیاد شنبلیله زدم یک روز درمیون و الا ...

جوشونده زیاد قوی نیس این پودر خیلی قوی تره برای رویش مجدد نخود واقعا عالیه در حد همون حناس جوشونده کجا و این معجون کجا اتفاقا موهای من مرتب بیبی هرهام بزرگ میشن و بیبی هرهای جدید میان واقعا معجزس من که یه زمانی اصلا رویش مجدد برام معنی نداشت الان مثله معجزس برام این همه بیبی هر که هر سری درمیاد کف سرم

حنا موهاتونو رنگی نمیکنه؟قرمز نمیشه؟ حنا بی رنگم میشه زد یا حنا معمولی؟

حنا رو مو رنگ داره ولی برای من که قهوه ای تیره بود اصلا معلوم نیس مگه تو آفتاب یه کوچولو پیر ه زنا چون موهاشون سفید رنگ بدی میشه برای من که رنگش حتی به شرابی میزنم 

نه حتما حنا سنتی اون حنا بیرنگ اصلا اثر نداره

عزیزم چندبار حنا بزنی ازبین میرن این جریان منم مشکلاتم دقیقا مثل شماس اوایل حنا بهم ریزش میداد ولی ا ...

مگه میشه با عرق مخلوط کرد حنا رو ؟ادرسش کجاس منم شیرازم

جوشونده زیاد قوی نیس این پودر خیلی قوی تره برای رویش مجدد نخود واقعا عالیه در حد همون حناس جوشونده ک ...

میگم موهات هنوز هم ریزش داره و چربه من صورتم هم چربه با اینکه ورزش میکنم و از روغن زیتون استفاده میکنم ولی انگار نشتی دارم   

میگم موهات هنوز هم ریزش داره و چربه من صورتم هم چربه با اینکه ورزش میکنم و از روغن زیتون استفاده میک ...

اره چربه و ریزشم داره این ماسک فقط رویش مجدد میده کلا ذات موهام چربه دارم دنبال چیزای دیگه طبیعی میگردم امتحان کنم فعلا در عرض یه روز چرب میشه ریزشم کلا بیشتر داخلیه بستگی به ویتامین و کم خونی و این چیزا داره و تا حدی طبیعیه من کم خونم ریزشم تا حدی به خاطر اونه و پوست سر تمیز رویشش بیشتره 

عزیزم شما همیشه داخل مواد حنات پودر تخم شنبایله رو میریختی و میریزی هنوزم ؟

نه من چندبار اولا ریختم دیگه نریختم فعلا فقط حنا و پودر نخود خام و سدر و مورد