2777
2789

سلام دوستان تو هفته شونزده هستم تیروئیدم 13 هست تو هفته پنج یک دهم بود نمیدونم چرا انقد بالا پایین میره دارو هم میخوردم خیلی میترسم بچم کندذهن شده باشه آخه مهم همین سه ماه اوله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین چند وقت پیش آزمایشای  ۷ سال پیشمو دیدم که سر پسرم باردار بودم متوجه شدم کم کاری تیروئید داشتم هیچ دکتری چیزی بهم نگفته بود.خداروشکر بااینکه ازدواجمونم فامیلی بود وهیچ دارویی هم نخوردم پسرم سالمه

عزیزم نگران نباش سعی کن تحت نظر دکتر باش فقط

خاله های من همشون کم کاری تیروئید دارن خداروشکر بچه هاشون همه سالمن یکی از خاله‌ام که کم کاریش شدیدیتره تو سن بالا یه بچه آورد اینقدر باهوش و فعاله 

بخودت تلقین بد نکن❤️

چیزی نمیشه نترس.خواهرم وخواهرشوهرم هم سربارداری این مشکلوداشتن.هیچی هم نشد.هردکتری هم بری فقط وفقط یه قرص میدن.که هرروز صبح ناشتا بایدبخوری وهرماه آزمایش بدی

منم تو بارداری کم کاری تیروئید داشتم دکتر دارو داد تا زایمانم خوردم  ولی مال شما خیلی زیاده&nbs ...

دکتررفتم دوماه پیش پرکار بود دوز دارومو کم کرد باید زودتر آزمایش میدادم که انقد نشه

دکتررفتم دوماه پیش پرکار بود دوز دارومو کم کرد باید زودتر آزمایش میدادم که انقد نشه

داروهاتو مرتب بخوری خوب میشی نگران نباش

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!