2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید در بارداری لطفا به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 23850 بازدید | 37 پست
سه ماه اول که مهمه گذشت دیگه دارو به چه دردم میخوره هر چی به شدنه شده دیگه

من سه ماه آخر فهمیدم هم دیابت بارداری دارم هم کم کاری تیروئید 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چیکار باید بکنم بفهمم کندذهن شده یا نه چون کم کاریم خیلی بالاست

سلام گلم خوبی شما چیکار کردی ؟ زایمان کردی بچت خوب؟ منم تی اس اچم رو ۱۸هس نگرانم خدای نکرده  رو بچه اثر بد گذاشت باشه

سلام عزیزم شما چیکار کردید برای کم کاریتون؟مشکلی پیش نیومد خداروشکر ؟من تازه باردارم یک ماهمه تیروئی ...

سلام عزیزم شکر خدا بچم سالمه فقط یه کم دور سرش کمه ولی از نظر هوشی از هم سناش هم بیشتره

سلام عزیزم شکر خدا بچم سالمه فقط یه کم دور سرش کمه ولی از نظر هوشی از هم سناش هم بیشتره

سلام خوبی، بچت الان یکسالش میشه چطوره خوبه من خیلی نگرانم تو بارداریم همش بالا پایین شد الانم ۲۴ هفتم  چند وقت پیش گفتن شده سیزده باز از دادم اومده رو ۴.۸۱ فمنم اون ۱۳ اشتب بود 

سلام عزیزم شما دکتر رفتی؟چی گفت؟

سلام اره عزیزم روزانه یک قرص بجز جمعه ها مشکلی نداره،توی دوران بارداری تیرویید کم کار تر میشه و اینکه ناحیه گلو رو با روغن سیاهدانه چرب کنید عالیه

من همین چند وقت پیش آزمایشای  ۷ سال پیشمو دیدم که سر پسرم باردار بودم متوجه شدم کم کاری تیروئید ...

سلام توروخدا جواب منو بدین من ۷ ماهمه تیروئید بالا رفته قرصشو میخورم حالم خیلی بد میشه دکترا میگن باید بخوری شما واقعا پسرتون سالمه

الان چیکار باید بکنم بفهمم کندذهن شده یا نه چون کم کاریم خیلی بالاست

سلام دوستم منم الان مشکل شمارو دارم سه ماهم تموم شده تازه فهمیدم کم‌کاری دارم، بچه شما یالم به دنیا اومد مشکلی نداشت ؟

سلام گلم خوبی شما چیکار کردی ؟ زایمان کردی بچت خوب؟ منم تی اس اچم رو ۱۸هس نگرانم خدای نکرده  رو ...

سلام، من هفته 6 بارداریم دیروز فهمیدم تی اس اچم 13، رفتم دکتر دارو داد، خیلی نگرانم، شما زایمان کردین؟ بچتون سالمه؟