2777
2789
عنوان

لطفا بیاین خانما بیچاره شدم😰😨

717 بازدید | 56 پست

من قبلا هم پریودیم خیلی عقب میوفتاد الانم نمیدونستم ک حامله ام جلوگیریم هم طبیعی بوده، ۲۰روزه آنفلانزاگرفتم کلی سرم و آمپول و دارو ک برا جنین خطرناکه استفاده کردم الان امروز تست زدم حامله ام نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم حالم خیلی بده حالت تهوع استفراغ سرگیجه الانم شوهرم میگه نمیتونم بچه سوم دیگه برام سخته باید سقط کنیم حالا نمیدونم چجوری سقط کنیم مطمئنم  اون همه دارو تاثیر خیلی بدی رو بچه گذاشته ممکنه ناقص شده باشه😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

شوهرت نمیخواس باید حواسشو جم میکرد الان دیگ قتله. 

برو دکتر بگو چیا استفاده کردی بهت میگه چیکار کنی 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

چند وقت تاخیر داشتی ؟

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناقص بشه که سونو پیداست بعدم گناه سقط شایدم با وجود این بچتون رزق روزیتون بیشتر بشه بشخصه من خودم قبل دخترم آه نداشتیم از وقتی دخترم اومد به دنیا خیلیی بهتره شده زندگیم

(((((اللهم عجل لولیک الفرج )))))

استارتر با اجازت میشه منم سوال بپرسم؟

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿

کاش وقتی توان نداشت و سختش بود راه جلوگیریشو سختر میکرد نمیخوام طعنه بزنم بخدا الان حالتو میفهمم

ولی گناه داره اون نعمتع خداس 

بازم هرکس صلاح خودشو بهتر میدونه

اونیکی بچهات چند سالشونه

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎
من که باردار بودم دکتر تشخیص اشتباه داد و گفت سرماخوردگی هست و منو بست به قرص و آمپول و شربت بچمم س ...

خب من میترسم نکنه مشکل دار بشه بعدشم واقعا نگهداری بچه سختمه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

من هربار پریودیم دوهفته عقب میفته،تا جاییکه فک میکنم حاملم بعد دوباره پریود میشم...علتس چیه؟میدونید؟

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿

من الان ۲ هفته اس تاخیر دارم چنتا هم بی بی چک زدم همش منفی همشم علائم پریودی دارم خسته شدم دیگه منم بچه نمیخوام همین یدونه رو خدا بهم ببخشه بسمه

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...
من هربار پریودیم دوهفته عقب میفته،تا جاییکه فک میکنم حاملم بعد دوباره پریود میشم...علتس چیه؟میدونید؟

ایشالا منم مثه تو باشم 

کاش وقتی توان نداشت و سختش بود راه جلوگیریشو سختر میکرد نمیخوام طعنه بزنم بخدا الان حالتو میفهمم ول ...

متاسفانه آقایون درک ندارن از این چیزا ک الان کاسه چ کنم چ کنم دستشه،بچه اولم ۹ساله دومی دو ساله

اللهم عجل لولیک الفرج🤲