2777
2789
عنوان

بیاید خاطرات مجردی و لو رفتن دوست پسراتونو بگید اول خودم🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 6350 بازدید | 78 پست

تو چقدر ماشالا تخمدانات بزرگه

من نهایت خلافم ساعت ۲صبح باهاش تلفنی حرف میزدم ۱۸ ۱۹ سالم بود

مامانم فهمید گفتم آهنگ گوش میدادم گفت ادم به اهنگ میگه سلام خوبی😂

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
بابام عصبانی بود گفت تو کی هستی تو خونم چیکار میکنی پسره داشت سکته میکرد نمیتونست حرف بزنه 🤦🏻‍♀️وا ...

چی گفتی 😱

چیشد 😱

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداشتم ک بخوام خاطره بگم ترجیح دادم تنها کسی ک باهاش باشم همسرم باشه

همه همینو میخوان

ولی معلوم نمیشه اونی که داری باهاش صحبت میکنی شوهرت میشه یا نه

قدر داشته هامون رو بدونیم چراکه خیلی زود دیر میشه
تو چقدر ماشالا تخمدانات بزرگه من نهایت خلافم ساعت ۲صبح باهاش تلفنی حرف میزدم ۱۸ ۱۹ سالم بود مامانم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

خلاصه بابام برش داشت بردش بیرون بمنم گفت خاک تو سرت کلی حرف بهم زد 

زفت بیرون با پسره کلی حرف زده بود و دیگ پسره بهش گفت  قصدم خیره من جایی ندارم امشب برم 

بابام اوردش خونه شبو خوابید فرداش رفت 

هفته بعدش اومدن خواستگاریم😂

یه روزی میادکه ازنظرخیلیا آدم بدی هستم…چون دیگه جلوشون بیخودی کوتاه نمیام🙃
تو چقدر ماشالا تخمدانات بزرگه من نهایت خلافم ساعت ۲صبح باهاش تلفنی حرف میزدم ۱۸ ۱۹ سالم بود مامانم ...

🤣تخمدانات🤣🤣

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 
خلاصه بابام برش داشت بردش بیرون بمنم گفت خاک تو سرت کلی حرف بهم زد  زفت بیرون با پسره کلی حرف ...

توروحت دختر 😂😂

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خونه ی دوستم بودم که از قضا پسر بود 

ولی فقط لب تابشو‌نشونم میداد 

بعد خواهرش اومد 

تا رفت دستشویی کن کفش پوشیدم رفتم 

کفشم دم در دیده بود به پسره گفته بود فکر کردم مامان کفش جدید خریده 

تو ندیدی 

اونم گفته بود نه اشتباه کردی

بعدا ازم خواستگاری کرد ولی خوانوادش نداشتن گفتن دختر اینجوری به در نمیخوره 

اسمش همزه بود و با هم میرفتیم کوه فقط

خلاصه بابام برش داشت بردش بیرون بمنم گفت خاک تو سرت کلی حرف بهم زد  زفت بیرون با پسره کلی حرف ...

چیشد 

ازدواج کردین ؟؟🤣

😂در اصل میشه گفت تخم داشتم😂اصلا باورم نمیشه الان دارم میخندم ولی اون موقع داشتم میمردم 

انقد الان ترسوام

یه روزی میادکه ازنظرخیلیا آدم بدی هستم…چون دیگه جلوشون بیخودی کوتاه نمیام🙃