2777
2789
عنوان

بیاید خاطرات مجردی و لو رفتن دوست پسراتونو بگید اول خودم🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 6350 بازدید | 78 پست
نه هیچ کس به باحالی خودت نبوده آخه🤣🤣😂👏🏻 فکر کنم خاطرات خنده دار کمتره آخه چندسالت بود؟

😂

یه روزی میادکه ازنظرخیلیا آدم بدی هستم…چون دیگه جلوشون بیخودی کوتاه نمیام🙃
اسی پدرتون بعد اون شب چیزی بهتون نگففت ؟؟ مادرتون چی ؟؟؟ ماااادرتون؟؟؟ وای من حتی خاستگارم داشتم ما ...

چیزی بهم نگفت ولی از دستم عصبانی بود مدتها نمیزاشت برم بیرون باید توضیح کامل میدادم،مامانمم خیلی غر میزد هنوزم گاهی میگه 

یه روزی میادکه ازنظرخیلیا آدم بدی هستم…چون دیگه جلوشون بیخودی کوتاه نمیام🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر منکه کلا از اول عاشق پسر عمم بودم و بهمم نرسیدیم ولی داداش دوست پسر دوستم جلوی مدرسمون منو دیده بود گفته بود من عاشق این شدم و ترو خدا واسم جورش کنید 

دوستمم زنگید به من گفت بیا فلانیو ببین من گفتم نه و اونم کلی اصرار کرد ترو خدا بیا برو ببینش واسه من زشت نشه ،منم به بهونه کتابخونه رفتن پیچوندم خونرو و رفتم حالا بگو کجا قرار گذاشتم دقیقا پارک دم خونمون🤣🤣همینکه رفتم تو پارک دیدم یه پسره خیلی قد کوتاه بزور تا شونه های من بود با کتونی زرنگی و شلوار پارچه ای با موهای ژل زده وای حیلی افتضاح بود یواش پیچوندم طوریکه منو نبینه رفتم نشستم تو کتابخونه 🤣بعدم برگشتم خونه هر چیم زنگ زد جواب ندادم :/

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

من یه روز که کسی خونمون نبود داشتم شماره میگرفتم زنگ بزنم خونه دوستم که پسر بود

داشتم حرف میزم یهو دیدم خواهر کوچیکم که خیلی شیطون بود پشت سرم از پشت شیشه داره نگاه میکنه

فهمید شماره کیو گرفتم آخه پسره همسایمون بود

ازون روز هر روز ازم باج میگرفت کیک و آبمیوه ی مدرسشو ازم میگرفت چیزی نگه آخرشم گفت😂😂😂😂😂😂

ولی دوستم الان شوهرمه و رابطش با همین خواهر کوچیکم و شوهرش انقد خوبه که نگو

بعضی وقتا یادش میاد تعریف می‌کنه برا شوهرم همه میخندن

ما قصه ی دل جز به برِ یار نبردیم 💖