2777
2789

من از همون اول ازدواج (ماه عسل) احساس کردم که همسرم اجازه نمیده باهاش صمیمی بشم.ماه عسل بهش گفتم عزیزم ما زن و شوهریم باید باهم یکی باشیم چرا نمیزاری باهم صمیمی بشیم و ما بشیم؟ 

گفت ببین من کلا دوست ندارم آدما از یه حدی بیشتر واردم بشن! گفتم من زنتم نه هر آدمی

گفت چه کاریه آخه تو زندگی خودتو بکن من زندگی خودمو! 

این حرفو 2 بار دیگه هم در طول زندگی بهم زد طی دو سه سال

مادرش هم میگفت هزار راه رفتم که این باهام صمیمی بشه اجازه نمیده.مشاور هم بهم گفت ایشون گارد عجیبی داره و حریم شخصیش جوریه که اگه کسی واردش بشه رسما به هم میریزه یعنی دست خودش نیست

شما جای من بودید چیکار میکردید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت مثل منه

منو همسرم دوست بودیم

۸ ماه خودشو کشت تا من حاضر شدم برم ببینمش

همیشه میگفت تو یه گارد شخصیتی داری که نمیتونم با ادما بیشتر از یه حدی صمیمی بشی

هنوزم یکمی همونجوریم

هیچوقت همهههه چیز زندگیمو به بقیه نمیگم 

ماکه نمیتونیم بعد ازدواج کسی رو تغییر بدیم!

کاش تو دوران خاستگاری و عقد میفهمیدی

اینم مشکل خاصیه از پس مشاور برمیاد فقط

شاید باید حریمش حفظ بشه و بهش زمان بدی

نمیدونم والا علمش رو ندارم

الان سر خونه زندگیه خودتی؟

رفتارش باهات چطوره؟ احترام می‌ذاره؟ محبت میکنه؟ خرجی میده؟

منظورت از اینکه صمیمی نمیشه اینکه ازت پنهان کاری میکنه؟ مثلا یه جا می‌ره بهت نمیگه؟

باهات درد و دل نمیکنه ؟

ازت تو مسائل زندگی نظر نمیپرسه؟

موقع خواستگاری نگفت که دوست ندارع زیاد صمیمی شید؟

من خودم هم تقریبا مثل همسر شما هستم و حریم شخصی برام خیلی پر رنگه. البته دوری و نزدیکی این حریم برای افراد مختلف برام متفاوت هست اما اینطوری نیست که برای کسی یا کسانی کلا برداشته بشه

کاش موردی میگفتی

یعنی کلا انگار هم خوابگاهی بودیم. هیچ حرفی راجب خودش نمیزد و علاقه ای به گفت و گو نداشت. از طرفی منم حرف میزدم علاقه ای به شنیدن نداشت. کلا نمیزاشت باهم مثل دوتا رفیق گرم بگیریم و یکی باشیم و حرفای دوتایی نداشتیم هیچ وقت.