2777
2789

عاره  شده  هیچ  جوره ولم نکرده هنوزم هستیم  منم ولش کردم اومد دمه خونمون فامیلشو فرستاده  که  بگو بزنگه

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه داشتم. خواستگارم بود میدیدم به درد هم نمیخوریم میخواستم بهم بزنم ،  هی گریه و التماس میکرد منم دلم میسوخت ادامه میدادم. ولی دیگه یه جایی دیدم نه خیلی بیشعور و بی شخصیته بهش گفتم تموم کنیم باز پیام میداد آخرش بلاک کردم و تمام

نه نداشتم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
عاره  شده  هیچ  جوره ولم نکرده هنوزم هستیم  منم ولش کردم اومد دمه خونمون فامیلشو ...

بعضی ها خیلی پررو هستن و با قلدری پیش می‌خوان ببرن چون نمیتونن نه بشنون و خودخواهن

بعضی ها خیلی پررو هستن و با قلدری پیش می‌خوان ببرن چون نمیتونن نه بشنون و خودخواهن

نه قلدری نکرده  فقط  به هرکی میشناخت سپرده بود منو هرجا دیدن خبر بدن بیاد  همانا شد من تو دندونپزشکی  دید رفیقش  که  زنگ زد فهمیدم خودم  اومدم دیدم سر کوچمونه  که بعدش آشتی کردم باهاش

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
چند ساله باهم هستین؟ مجبور شدی برگردی یا راضی هستی .چند سالته

۵ سال راضی ام  فقط  موقعیتم  خوب  نیس  عاشقشم  از خدامه    اونم خیلی منتظرم  مونده باورت  نمیشه  چه روزایی  منتظرم مونده  دیروز فکر میکردم میگفتم  اونهمه دختر زن  این  چه جوری منتظره من میمونه  میگه عاشقم نمیرم  فکرشم نکن