😂😂😂 از بیکاریههههه دیشب عروسی بودم همون بجور با ارایش و موهای تافتی خوابیدممم الان لیدار شدم ...
وااای من دوشب پشت هم عروسی بودم یه بنده خدایی شک کرده بودمیگفت نکنه کارمندتالاری😂😂😂😅😅😅
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب شب قبلش مجبوری براش اماده کنی دیگه. گوشت چرخ کرده هم تفت بدی با رب و سیب سرخ کرده ساندویچش فوق العاده میشه.
اگر هم میتونی کالباس خونگی براش تهیه کن.
مجبوری به دلش راه بیای دیگه
قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
وااای من دوشب پشت هم عروسی بودم یه بنده خدایی شک کرده بودمیگفت نکنه کارمندتالاری😂😂😂😅😅😅
🤣🤣🤣
پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدابا دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
اتفاقا تاپیک خوبیه دخترمن ۱۴ سالشه صبحانه اصلا پنیر ومربا یا کره عسل نمیخوره میگه همه دوستان ساندویچ ...
خب به نظرم تنوع بده بهش ساندویچ مرغ ،ساندویچ سیب زمینی،ساندویچ تخم مرغ وخیلی چیزهای دیگه هست،حالا سوسیس و کالباس هم در کنارشون باشه که دوست داره ،چون محرومش کنی از اون چیزهایی که دوست داره طبیعتاً از غذاهای سالم دوری میکنه.واینکه انقد مهمه برات که تغذیه سالم داشته باشه درکنار اینها میتونم میوه خشک بهتون معرفی کنم چون علاوه براین که سالم و مقوی هست شلختگی هم نداره واسه بچه ها تو مدرسه واینکه حجم کمتری هم میگیره😁.اگه طرف دار عسل هم باشین اینجا عسل کوهی هم داریم (به همراه برگه آزمایش که میزان ساکارز عسل نشون میده)
اوه چقد طولانی شد😂
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425
تازه شب سوم بازمیپرسید امشب عروسی کیه ..بنده خداعادت کرده بود😆
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
تازه شب سوم بازمیپرسید امشب عروسی کیه ..بنده خداعادت کرده بود😆
وای چ خوووب🤣🤣🤣
من همیجوری با ارایش خوابم برد😐
اگ قیااافمو ببینییییی🤣
پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدابا دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠