2777
2789
عنوان

با همچنین شوهری باید چیکار کرد ؟؟

7413 بازدید | 41 پست

سلام من ۲۰ سالمه و ی پسر ۲ ساله دارم 😶

شوهرم موقع نامزدی ی شرط هایی واسم گذاشت مثلا سرکار نباید بری . هر جا رفتی باید ازم اجازه بگیری . و چادر سرت کنی .من بخاطر ی دلایلی قبول کردم ☹

سرکار میره از ۹ صبح تا ۵ عصر 🙃 و من ۹۰ درصد موقع ها تو خونم تا وقتی ایشون میاد 

وقتی هم میاد باید غذا و چای آماده باشه و بزاری جلوش و برداری و میره می‌خوابه تا اینکارا رو بکنه ساعت ۸ شب شده و من حق هیچ اعتراضی رو ندارم چون من تو خونم میتونم استراحت کنم ولی ایشون نه . خانومای خونه دار میدونن چقدر کارای خونه سخته ... 😡 همش سرم غر میزنه و غرورمو خرد میکنه . دیروز ماشینشو برداشتم و تو خیابون ی ماشینی داشت دور میزد منم وقتی داشتم از کنارش میرفتم یهو شروع کرد به دنده عقب اومدن هرچی بوق زدم متوجه نشد و رنگ ماشینش به ماشین ما خورد 

چقدر بهونه گرفت... گفت الان اینقدر خرجشه من بهت گفتم فلان جا نرو .. هرچی گفتم ببخشید اشتباه کردم بازم غر میزد دیگه باهم جر و بحث کردیم رفت تو اتاق خوابید 😒 منم رفتم غذا شو گرم کردم و کلی نازشو خریدم که بیاد بخوره 😓 وقتی غذا خورد بعد بهم گفت چایی میخوام . چایی منم حاضر نبود گفت تو نمیدونی من صبح تا شب سرکارم و چایی نمی‌خورم. منم گفتم خب امروز رو یادم رفت . الان میرم درست میکنم و گفت الان دیگه فایده نداره و باز قهر کرد نصفه شب رفتم کنارش بخوابم گفت برو نمیخوام کنارم باشی 😊 خیلی غرورم خرد شد بازم صبحونه نون پنیر ساندویچ کردم و گذاشتم بالای اپن بازم صبح دیدم بر نداشته .. منم اومدم خونه مامانم . فقط بخاطر دیروز نبود چند روز بود خیلی باهام بد رفتاری میکرد .. اگه خیلی هم باهاش جر و بحث کنم کتکم میزنه

همش ازم توقع داره با وجودی که من در حد توانم کار خونه انجام میدم ناهار و غیره بازم دوست داره ی چی بهم بگه و خستگی هاشو سر من خالی کنه 

ببخشید طولانی شد 💌 لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ☹❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد  بچه ننه ست 

اسی چقدر بهش باج میدی چرا مثل عروسک خیمه شب بازی هستی پیشش 

یک خورده اعتماد بنفس داشته باش واسه خودت شان و شخصیت قائل باش 

ناراحت نشی ولی این تو سری خوردنه

ایشون یکم پررو شدن اگر سعی کنی انقدر سرویس ندی بخدا بهتر میشه من قبلا اینطور بودم و شوهرم بیشتر ازم دور میشو ولی الان اینکارارو نمیکنم روابطمون رو ب بهبوده

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

اه اه انگار از دماغ فیل افتاده .....ولش کن چقد بهش بها دادی یکم تو ناز کن یکم فاصله بگیر ازش این ادم جتبه محبت نداره ببخشید ولی انگار هار میشه😒😒😒 تو زنشی خدمتکار و کنیز ک نگرفته بزن تو دهنش

نمیخوره نخوره نازشو نکش

دوبار محل نزاری درست میشه

سختم نگیر فقط کم محلی کن

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖