2777
2789
عنوان

با همچنین شوهری باید چیکار کرد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7413 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونی باید چیکار کنی اول اینکه اصلا خونه مامانت نمون و برگرد خونت تو باید پیش شوهرت باشی دومن اینکه زیاد بهش رو دادی فک کرده حالا چه 💩هی هست بهش محل نده تو زنشی نه کلفتش ی چند وقت باهاش سرد باش غذا خواست چلاق که نیست خودش میتونه بره گرم کنه اصلا و ابدا نازشو نکش تو زنشی و ارزشمندی اصلا ارزشتو پیش شوهرت کم نکن اون باید بیاد نازتو بکشه خلاصه اینکه ی چند وقتی باهاش سرد باش بعداً خودش باهات آشتی می‌کنه و اینکه باید به شوهرت بفهمونی که من با بچه و این همه کار خونه نمی‌رسم به همه کارا برسم 

و ی چیز دیگه اگه شوهرت کتکت میزنه به مامانت یا به بابات به هرکی که شوهرت ازش حساب می‌بره برو بگو بیان با شوهرت حرف بزنن بفهمن دردش چیه نزار شوهرت فک کنه بی کسو و کاری که هر وقت دلش خواست دست روت بلند کنه و گرنه بعداً هر وقت خواست کتکت میزنه

غلط میکنه میزنه😡

دست همه مردایی که میزنن بشکنه

تربیت خانوادگی ندارن اینا

من نمیدونم تو طویله بزرگ میشن 

کی بهشون اجازه میده که این غلط زیادی رو کنن 

عزیزم انقدر به این مرتیکه رو نده. کار میکنه که کار میکنه باید درست رفتار کنه. شما ماشین کوکی نیستی که هرروز بتونی بی نقص کار خونه انجام بدی. مگه اون خودش بی نقصه؟؟ 

والا🤨

عزیزمردها وقتی زن حرفشون گوش نده بهانه گیری میکنن عقده ای میشن،تو ک شرطش قبول کردی پس ناراحت نباش بازم تابع باش،ولی وقتی قهر می‌کنه نازش نکش بیخیال باش انگار نمیبینیش

مادر سه دختر و یک پسر 

سلام عزیزم

ببین خدا گفته زن نازه و مرد نیاز

بعد این که یعنی چی چون اون کار میکنه تو باید بشی غلام حلقه ب گوشش . وظیفشه که کار کنه.خرج تو و بچتو بده‌.تو حتی وظیفه غذا درست کردن هم نداری.اینو خدا گفته که زن فقط برای زنانگی هستش و بس.

حالا که ما زنا غذا رو آماده میکنیم و خونه مرتب میکنیم وظیفه نیست لطفی هستش که ما بهشون میکنیم همین و بس

یکم برای خودت ارزش قائل شو.یکم به خودت بها بده.وقتی تو خودتو بکوبونی معلومه شوهرت لهت میکنه

سلام 

زود که ازدواج کردی تو سن کم 

اون شرط هایی که گذاشت رو هم قبول کردی😕 

حالا ببخشید ببخشید کلفتی میکنی؟ و دست هم روت بلند میکنه، 

تجدید نظر کن واقعا، در تمام مسائل 

قوی و محکم باش، نقش مادر رو واسش بازی نکن❤️