2777
2789
عنوان

اهل خوندن رمان

486 بازدید | 6 پست

سلام

کسی رمان ارباب بی برده از فرناز احمدلی رو خونده؟؟

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤

سلام تو یه تایپیک گفته بودی اگه طرف عاشقت باشه بهت دست نمیزنه

بنظرم تعریفت از عشق درست نیست اومدم نظر شخصیمو بهت بگم با توجه به تجربه هام

بنظرم عشق واقعی این نیست که طرف بهت دست نزنه و ادعا گنه عاشقته

عشق واقعی اینه که دو طرف بهم دست بزنن و  بعد از ارضا شدن جنسی هم همو مثل اولش بخوان و عشقشون کم نشه

بنظرم نمیشه عاشق  باشی و بدن عشقتو نخوای و همین طور نیمشه گفت عاشق واقعی باشی بدنشو بخوای و قلبشو نخوای 

عشق به قلب و عشق به بدن مکمل هم دیگن اگه یکیش نباشه رابطه به مرور سرد میشه 

سلام تو یه تایپیک گفته بودی اگه طرف عاشقت باشه بهت دست نمیزنه بنظرم تعریفت از عشق درست نیست اومدم ن ...

تا قبل از ازدواج ....و منظورم نخاستن نبود..مرد غریزه ی جنسی ش بیشتره..ولی سعی میکنه تا وقتی همه چیز رسمی نشده به اون دختر و خانواده ش احترام بذاره..و این بهترین نوع عشقه..ک بتونه بخاطرعشقش خودشو کنترل کنه

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو داری پی دی افشو؟ من در به در دنبالشم🥲🥺

کاش زودتر میگفتی داشتم پاک کردم اگه از تو سطل زباله گوشیمم پاک نشده باشه برات میفرستم