2777
2789
خو کار شما بد بوده ... داداشت دوس داشته گرفته یعنی چی ک جزء خانواده محسوب نمیشع  کوتاه بیاید خ ...

کار ما اصلا زشت نبوده وقتی از داداشم 8 سال بزرگتره و داداششم نامزد دختر مردم بود و ابروی دختره رو برد .کار ما زشت نبود وقتی اومد قران رو کوبید وسط خونمون که اگه پسرتون منو عقد نکنه به این قران قسم سم خوئرش میکنم.ببین شما از همه چی خبر نداری .برادرم 20 سالش بود اون 28 سالش بود با جادو برادرم رو بازی داد ابروی دختر عموم رو برد خیلی کارا کرد که جای گفتنش نیست.فقط اینو بگم که الان زنه 41 سالشه و خدا بهش یه بچه کرو لال داده و خودشم آسم و فشار خون بالا گرفته .خیلی ظلم کرد خیلی فقط اینو میدونم که وقتی خانواده ای مخالف ازدواجی باشن تا اخرش همینه.البته شرایط شما با زنه برادر من فرق داره شما مثل اون زنیکه نیستید

من ی آدم مهربون و شادم ؛ از ناراحتی و دپ بودن و ... بدم میا  یعنی اصن نمیتونم تحمل کنم یکی بهم ...

وقتی جایی بری که نخوانت اونا شادم باشن ولی وقتی وارد بشی چسان فیسان میکنن 

و شما رو مسؤل به هم خوردن شادی و آرامششون میدونن هرچند که بهترین دختر شهرتون باشی ولی از نظر اونا مزاحمی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا ک پیام دادم هنوز از دیشب سین نکرده  بزار ببینم نظر خودش چیه 😓😓  مامانم گف مامانش ...

بنظرمن با پسره حرف بزن براش شرط بزار الکی از دستش نده من خواهرم الان این 8 سال هست ازدواج کرده آجیم با مادر شوهرش زندگی میکنه مادر شوهرش تا دوسال پیش آنقدر اذیتش می‌کرد از مادر شوهر تو بدتر حتی جرعت نداشت به شوهرش چیزی راجب مادرش بگه شوهرش میزدش ولی الان خدا روشکر شوهرش فهمیده چه مادری دارا زندگیش خیلی خوبه عاشق همم هستن 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
فعلا ک پیام دادم هنوز از دیشب سین نکرده  بزار ببینم نظر خودش چیه 😓😓  مامانم گف مامانش ...

عجله نکنید، به مامانت بگو یه کم صبر کنه، یخرده بزار زمان بگذره، یذره زمان بگذره خیلی چیزا مشخص میشه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من هم قبل از آشنایی با همسرم خواستگاری داشتم که موقعیت خوبی داشت خود پسره مشکلی نداشت از لحاظ اخلاقی ...

اینم خیر سرش کارمند بوده بازنشسته شده ولی بازم سرکار میده ی فیس و کلاسی میزاره ک 

خداروشکر عزیزم عشقتون مانااا😍❤

مامانت حرف خوبی زد به حرف مادرت گوش کن 

خواستگار داشتم خیلی سال پیش پسره خلبان بود پدر نداشت اومد پسره گفت مادرم خیلی برام مهمه همینو دارم و فلان وبسار منم جواب منفی دادم بعدش دیدم مادرش واقعا همه کاره اس حالا اصلا رییس جمهور باشه وقتی راحت نباشی و غصه دار باشی همیشه چه فایده داره 

خدایا شکرت
کار ما اصلا زشت نبوده وقتی از داداشم 8 سال بزرگتره و داداششم نامزد دختر مردم بود و ابروی دختره رو بر ...

اخی 🥺🥺 ببخشید من زود قضاوت کردم

ب هر حال کاری ک شده دیگ نمیشه درستش کرد ک 🤦‍♀️🤦‍♀️

وای وای اسی فاز اینایی که میگن مگه میخوای با مامانش زندگی کنی رو نمیفهمم تو قشنگ قراره با مامانش با باباش با همه کس و کارش زندگی کنی من این مشکل رو داشتم شوهرم میخوام مادرش نه و من قشنگ بدبختشدم مشکلاتی پیش اومد که فکرشم نمیکنی 

بنظرمن با پسره حرف بزن براش شرط بزار الکی از دستش نده من خواهرم الان این 8 سال هست ازدواج کرده آجیم ...

اوووو من از اول گفتن عمرا تو ی ساختمون چ با مادرت چ با مادرم زندگی کنم 

اونم گف من خودم میخام وقتی ازدواج کردم برم از این خونه و کاملا مستقل بشم 

خدایی خیلی صبورن خانومایی ک ی جا با مادرشوهر زندکی میکنن 💔 

بنظرمن با پسره حرف بزن براش شرط بزار الکی از دستش نده من خواهرم الان این 8 سال هست ازدواج کرده آجیم ...

آدم مگه میخاد چقدر عمر کنه که همش صبر کنه شاید روزی طرف به خودش بیاد خوب بشه میشه یه پیرزن افسرده وداغون 

خدایا شکرت

نه تنها مادر بلکه مطمین باش در فامیل مادریش شما رو‌نمی خوان درسته که پسره خودش خوبه ، ولی شما نمیخوای رفت و آمد کنی ؟!برای هر ملاقات میخوای از قبلش کللللی استرس دلشته باشی.... کسی که هیچ چیش به تو‌برتری نداره مدام‌برات قیافه بگیره؟!!!! یه زندکی پر از تنش و‌بی احترامی و استرس خواهی داشت ،،،،، پسره هم فعلا کارش گیره ،،،،، پس فردا هرچی شکایت کنی میگه تو‌زیادی حسسسساسی ! هر جی باشه مادرمه!

کار ما اصلا زشت نبوده وقتی از داداشم 8 سال بزرگتره و داداششم نامزد دختر مردم بود و ابروی دختره رو بر ...

از این زنیکه های هرزه که از ناپختگی پسر مردم که مث دسته گل بزرگ شده سو استفاده میکنن متنفرم واقعا حق با شماست وقتی ی طرف خانواده مخالف باشن در شرایط عادی هم وضعیت مناسب نیس چه برسه شما که وضعیت خاص و البته کثیفی اون زن معلومه