2777
2789
مامانش منو میبینه ی جوری رفتار میکنه انگار من مال باباشو خوردم  بخدا هر موقع میخوام ببینمش است ...

اصلااین فکزوازذهنت بیرون کن مگه من میخوام با مادرش زندگی کنم خوذهرجان خیلی کم پسر پیدامیشه بعدازدواج حرفای مادرش روش اثر نزاره،  توبایدوارد ایندخانوادهدبشی توجنعشونومیهمانیشون  بشینه براتو اخم وچشم وابرو بره میتونی تحمل کنی من که حسابی پشیمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسش ندازم ولی از شخصیتش خوشم میا  مامانم میگه مامانش پیرت میکنه  خودتو نجات بده و .. ...

به نظر منم مامانت درست میگه

الان همه میگن شوهرت مهمه

ولی خودت دیدی توی نی نی سایت چقد مادرشوهرا زندگی هارو به هم ریختن.

والا مادرشوهرای ما روز اول برامون میمردن الان چشم‌دیدنمونو ندارن تو که از اول اینجوره باهات اخرش زندگیتو باید ببوسی بذاری کنار و برگردی جای اولت.

این نظر من

یه چی میگم اینو امتحان کن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
میدونی مامانم میگه الان جو گرفتش عاشق شده  ۲ روز دیگ آتیش عشقش بخوابه دیگ پشتت نیس💔 منم نمید ...

مادرت درست میگه

ببین دوستانی که میگن مگه میخای با مادرش زندگی کنی من این حرفو اصلا قبول ندارم چون مادر همسرت کسیه که یک عمر باید باهاشون زندگی کنی درسته داخل خونت نیست ولی خانوادش باید دائم رفتو امد کنی و مخصوصا خونه خالش همش باید نگران باشی شوهرت دوباره فیلش یاد هندستون نکنه بره سمت دختر خاله.عزیزم وقتی از الان مادرش با شما مخالفه تا اخرش همش باهم مشکل دارید و تو زندگیتون تاثیر میزاره پسره شاید تا یه مدت ازت حمایت کنه ولی مطمئن باش پشت مادرشو خالی نمیکنه.صدتا مثل شمارو دیدم که اخرش پسره کشیده سمت خانوادش و باد کلش خالی شده همه چی یادش رفته

نمیشه که خانوادشو ندید بگیری 

از اول داری جایی میری که بهت بی محلی میکنن 

آیا میتونی دوام بیاری؟!؟ 

یا مشکل باید ریشه ای حل بشه یا کلا قیدشو بزن 

خودش خوبم باشه ولی بقیه نمی‌زارن 

مادرت درست میگه ببین دوستانی که میگن مگه میخای با مادرش زندگی کنی من این حرفو اصلا قبول ندارم چون م ...

حق با شماست ؛ بخدا من از لحاظ قیافم ؛ هیکلم ؛ هر چیزی ک بگید از دختر خالش بهترم ولی چکار کنم ک مامانش قفلی زده رو اون .... 

برو به مامانش بگو اگه بخواید با من اینطوری رفتار کنید، من به هیچ عنوان دلم نمیخواد عروس شما بشم، چون برای خودم ارزش قائلم، اما اینم در نظر بگیرید که من بخوام بخاطر رفتار شما عقب نشینی کنم چه عواقبی در انتظارتونه، شاید دیگه پسرتون هیچوقت شما رو نبخشه، و هر روزی که با خواهرزادتون به مشکل خورد شما رو سرزنش کنه، دیگه خودتون میدونید. 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
به نظر منم مامانت درست میگه الان همه میگن شوهرت مهمه ولی خودت دیدی توی نی نی سایت چقد مادرشوهرا زن ...

احسنت کاملا درسته 

مام برادرم با یه دختره بود هممون مخالف بودیم چون برادرم نامزد دختر عموم بود دختره اومد و خراب کرد همه چیو.مام از اول به دختره گفتیم ما مخالفیم با ازدواجتون و فلانی نامزد برادرمه اما خودش قبول کرد الان 15 سال گذشته هنوزم نتونستیم جز خانوادمون بپذیریمش و باهاش رابطه نداریم /البته کارا و رفتاری زشت خودش باعث شد ما باهاش قط ارتباط باشیم ولی در هر صورت ما قبولش نداریم

نمیشه که خانوادشو ندید بگیری  از اول داری جایی میری که بهت بی محلی میکنن  آیا میتونی دوا ...

من ی آدم مهربون و شادم ؛ از ناراحتی و دپ بودن و ... بدم میا 

یعنی اصن نمیتونم تحمل کنم یکی بهم بی محلی میکنه یا طاقچه بالا میزاره