2777
2789
باشه 😕

میگن مگه میخوای با مامانش ازدواج کنی ولی به نظرم خانواده هم‌خیلی مهمه.اگه راضی نیست بعدا تو زندگیت خیلی دخالت میشه همین‌باعث میشه با شووهرت همش دعوا و بحث داشته باشی حتی ممکنه بی احترامی هم‌بشه.پس بیشتر فکر کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای منم همین مشکلو داشت، یعنی عاشق همدیگه بودن ولی مادرش اصلا راضی نبود میگفت باید دختری که من میخوام برات انتخاب کنم پسرش هم تک پسر بود. اینا به هرزور و زحمتی عقد کردن از همون روز جشن عقد خون به دل دوستم کردن مادر و خواهرش، پسره اوایل مخالفت میکرد با مامانش رفته رفته دیگه هرچی مادرش میگفت گوش میکرد، هیچی دیگه دوستم توی دوران عقد از پسره جدا شد اونم دیگه باکرگیش رو از دست داده بود. پسره بعد از یه مدت با نظرکرده مادرش عروسی کرد ولی دوستم هنوزم که هنوزه چندسال گذشته از هرچی خواستگاره میترسه هرکی میاد رد میکنه میگه هنوز اون دوران ازیادم نرفته میترسم ازدواج کنم یکی مثل همون خانواده دوباره پیدابشن بدبختم کنن...

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
بخدا لایک میکنم لایک نمیشه نمیدونم چرا 

دخترگل نمی دونم چی شده ولی اگه می بینی مادرش ناراضیه واز رو بسته لطفا اصلا به ازدواج فکرنکن مادرتوانایی اینو داره که دربلند مدت نظرپسرشو عوض کنه لطفا عاقلانه تصمیم بگیر

غریبه ها در شب🌹