2777
2789
خیلی بد شد که با مامانش رفتین تو جنگ علنی حیف شد پسر خوبیه! 

ب قرآن من اصلا جنگ نداشتم اون هعی شروع کرد 

ما بیرون میرفتیم با پسره ؛ زنگ زده بود ب مامانم که اینا تو کف خیابون میخوان باهم آشنا بشن؟؟ 

یا برگشته بود گفته بود پوشش مناسب نیس

روزای اول هم منو نگا میکرد نفرت میزد از چشاش بیرون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب قرآن من اصلا جنگ نداشتم اون هعی شروع کرد  ما بیرون میرفتیم با پسره ؛ زنگ زده بود ب مامانم که ...

مامانش مشکل فنی داره

این پسر با این ویژگی های خوب یه زن عاااشق میخواد که مادر پسره رو روشن کنه 😄

که تو متاسفانه آنقدر عاشق نیستی

مادرت هم ازت حمایت نمی کنه تو این جریان 

مامانش مشکل فنی داره این پسر با این ویژگی های خوب یه زن عاااشق میخواد که مادر پسره رو روشن کنه 😄 ...

دقیقا قبول دارم حرفتو👌👌 

ب پسره یکم محبت کنی یکم مثلا ناز و عشوه بیای اصلا میگه مامان من کی هست 

ک من متاسفانه ن عاشقم و حال این کار ها رو دارم 🤦‍♀️😂

شما چند سالتونه؟؟؟

ب قرآن من اصلا جنگ نداشتم اون هعی شروع کرد  ما بیرون میرفتیم با پسره ؛ زنگ زده بود ب مامانم که ...

ما هم این چیزا رو دیدیم مادر شوهر من روز عروسی تو باغ عکاسی آنقدر زنگ زد شوهرم که شوهرم گوشی رو انداخت تو چشمنا و اومد

فرقش با مامان این پسره این بود که جلو روی ما میگفت خییلی منو دوست داره ولی نمی تونست حسادتش رو کنترل کنه

خیلی زمان برد تا باورش بشه که پسرش زندگی مستقل تشکیل داده

الانم هنوز یه کارایی می کنه ولی من چون خودم پسر دار شدم میگم حساس نشم که بعدا تو زندگی پسر خودم نبینم 🤲

ما هم این چیزا رو دیدیم مادر شوهر من روز عروسی تو باغ عکاسی آنقدر زنگ زد شوهرم که شوهرم گوشی رو اندا ...

ما هم چند بار رفتیم بیرون مامانش دم ب دیقه زنگ میزد پشت سر هم  ک کجایی؟ کی میای ؟ فلانی زنگ زد اینو گف ، فلانی اینکار رو انجام داد 

در حالی ک این صحبت ها جاش پشت گوشی نیس ۲ ساعت بعدم میتونست بگه😒

خودش شاغل هست ؛ بازنشسته هم شده 

پول ب انداره کافی داره ؛ میخواست من مثلا حساس بشم

زنگ زد گف پول میخام برام کارت ب کارت کن 

من واقعا عکس العملی نشون ندادم آخه ب من ربط نداره ک 

ولی همش ب ی نحوی میخاد کرم بریزه 

خدا گل پسرتو واست حفظ کنه😍😍❤

فقط مادرشوهر خوبی باش😂💔 بخدا عروس جماعت گناه داره 😂😂

شوخی کردم مشخصه ک خانوم محترمی هستید❤😇

دقیقا قبول دارم حرفتو👌👌  ب پسره یکم محبت کنی یکم مثلا ناز و عشوه بیای اصلا میگه مامان من کی ...

فقط یه چیزی بهت بگم هر خواستگاری رو فقط با خودش بسنج نه با آینده ای که هنوز نیومده!!! 

این اومده ببین با این شرایط می تونی ازدواج کنی یا نه!! 

یکی از دوستان از نوزده سالگی خواستگار داشت همه اش میگف اگه یکی دیگه بیاااد چی! اگه اون بهتر باشه چی!.... 

دکتر 

مهندس 

استاد 

رئیس کارخونه 

پسر سردار ارتش

اومد براش ولی هنوز که هنوز نتونسته تصمیم بگیره! 

الان سی سالش هست دعا کنید انشالا ازدواج کنه به آرامش برسه 🌹... چون واقعا قصد ازدواج داره ولی نتونسته درست تصمیم بگیره

ما هم چند بار رفتیم بیرون مامانش دم ب دیقه زنگ میزد پشت سر هم  ک کجایی؟ کی میای ؟ فلانی زنگ زد ...

😄😄 عزیزم لطف داری 🌹

هر آدمی تو هر نقشی 

مادر 

خواهر 

خواهر شوهر 

مادر شوهر 

فقط وقتی از خدا بترسه میتونه آدم خوبی باشه

اینکه خدایی هم هست و اون نمیتونه خودخواهانه با بقیه رفتار کنه🌹🌹

فقط یه چیزی بهت بگم هر خواستگاری رو فقط با خودش بسنج نه با آینده ای که هنوز نیومده!!!   ا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤❤

درک میکنم چی میگید 

امیدوارم شخصی ک میگید در آینده نزدیک ی ازدواج خوب و موفق داشته باشه❤ چشم عزیزم حتما دعا میکنم 🤲

نبابا عزیزم دور از جون هر کسی ب اندازه خودش میدونه چکار کنه  ی وقتایی نمیشه از دل بگذری شاید م ...

بی فرهنگی نیست این یعنی اخر بد ذاتی و بی ادبی این زنه اصلا دین و ایمون نداره 

عین مادرشوهر من صبح تا شب کلش تو جانمازشه و تو مسجد پرسه میزنه ولی هیچ بویی از مسلمونی که هیچی از ادمیت هم نبرده 

بی فرهنگی نیست این یعنی اخر بد ذاتی و بی ادبی این زنه اصلا دین و ایمون نداره  عین مادرشوهر من ...

هوووووف من حالم بهم میخوره از آدمای اینجوری

اینم فک میکنه همش ب ی چادر هست 

چادر داشته باشی دختر خوبی هستی 

من ک شلوار قد ۹۰ میپوشم با ی مانتو جلو باز آدم هفت خط و خرابی ام متاسفم واسه ذهنش 

دیگ چت نکردم  نمیدونم چی بگم نمیدونم چی درسته چی غلط  اومدم اول نظر کاربرا رو بخونم ببی ...

پسره خدایی ادم با شخصیتی هست مهم ترازهمه اینکه دوستم داره  من یکی اگرجات بودم ول کنش نبودم ، مادرش چی بگم لابدمیره یه شوهرواسه فاطمه پیدا میکنه بلاخره خواهرزاده اش مجردنمونه