2777
2789
یعنی چی ؟ من همیشه دلم میخواست مرد رو بگیرم تو چنگم  ولی بلد نیستم متاسفانه همه چیو میزنم خرا ...

تو وقتی مرد رو میگیری تو چنگت که با تمام قلبت اون مرد رو بخوای 

اون موقع به همه میفهمونی که اون مرد مال تو هست و کسی نمی تونه کنترلش کنه!! 🤚

متاسفانه شما این پسر رو در حد خواستگار میبینی 

سنت هم کمه و انتطار داری در آینده همچنان خواستگار های بیشتری رو ببینی 

چون حست به پسره قوی نیست توان مقابله هم نداری 

ترجیح میدی نرم بگذری بری! 

الان هم خیلی بد شده که واضح با مادرش طرف شدی! پیغام دادی تو از من بدت میاد! اونم برای اینکه سریع دک بشی شونه خالی کرده! 

یه مدت مادر پسری با هم دعوا می کنن تا ایشالا پسره براش تجربه بشه و سال های بعد بتونه در برابر جنگ داخلی وایسه و زن بگیره 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو وقتی مرد رو میگیری تو چنگت که با تمام قلبت اون مرد رو بخوای  اون موقع به همه میفهمونی که او ...

من فقط شخصیتش رو دوست دارم 

من اولین پسری نبود ک باهاش حرف زدم 

ولی هیچ کس اندازه این مودب و با حوصله نبود 

درست میگید من عاشقش نیستم 

قبل از اینکه بفهمم مامانش با من اوکی نیس 

میگفتم وای چ رویایی ؛ چ عشق قشنگی و از این حرفا 

ولی چون مامانش گیر داد ب لباسم ؛ ب بیرون رفتنم ب همه چییییی سرد شدم کلا  💔

ما اینجا انقدر قاطعانه‌گفتیم وقتی مادرش ناراضیه جواب منفی بده که من خودم یه لحظه ترسیدم ولی واقعیت زندگی این پدر ومادر بخصوص پدر ومادر پسره رضایت شون خیلی مهمه

به نظرم حرفهای ما به مادرت بگو،حرفهای خواستکارتم بگو واجازه بده پدر ومادرت تصمیم بگیرند.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

دقیقا ی کولی بازی در میاره  آدم هنگ میکنه این خیر سرش سن و سالی ازش گذشته😒😒

بخدا اجی ازاین آدم باید ترسید، ماهم مورد داریم بخاطر زبون تندش و کولی بازیش بکی جرات نداره بهش بگه تو

ما اینجا انقدر قاطعانه‌گفتیم وقتی مادرش ناراضیه جواب منفی بده که من خودم یه لحظه ترسیدم ولی واقعیت ز ...

اتفاقا حس میکنم شما درست میگید

مامانم ک کلا مخالفه میگه نمیخاد  ؛ مامانش پیرت میکنه 

بابامم از نظرش این چیزا مسخره بازی و خاله زنک بازی هست و من نباید اهمیت بدم ب این مسائل 

هر چند من حرف خواستگار ک میشه با بابام انداره مامانم راحت نیستم 

منم میخام تموم کنم ولی اون هعی کش میده هعی ادامه میده من دلم نرم میشع😐 دوباره باهاش چت نمیکنم میگم نه باید تموم بشه😐

من فقط شخصیتش رو دوست دارم  من اولین پسری نبود ک باهاش حرف زدم  ولی هیچ کس اندازه این مو ...

خانواده 50 درصد یک زندگی هست چه دختر چه پسر 

اصلا نمیشه نادیده گرفت 

منم ناراحت شدم که پسره اینقدر به نظرت خوب اومده و مادرش اینقدر بد رفتاره! 

متاسفانه زندگی ها همینه 

ممکنه تو بعدا خواستگاری داشته باشی که انقدر پول نداشته باشه یا آنقدر مودب نباشه ولی خانواده اش هم بی درد سر باشه.... تو همون زندگی هم ممکنه به گره هایی برخورد کنی 

این دیگه بستگی داره به پذیرش خودت که مشکلات زندگی رو حل کنی! 

دیگ چت نکردم  نمیدونم چی بگم نمیدونم چی درسته چی غلط  اومدم اول نظر کاربرا رو بخونم ببی ...

کاربرا نمی تونن دقیق بهت جواب بدن

برو پیش یه آدم عاقل بی طرف که شما دوتا رو از نزدیک دیده بگو راهنماییت کنه 

الان شکت تو چی هست؟ 

چیه پسره نظرت رو گرفته و حیفت میاد بگی نه؟ 

خانواده 50 درصد یک زندگی هست چه دختر چه پسر  اصلا نمیشه نادیده گرفت  منم ناراحت شدم ک ...

لامصب منم ب همین چیزا فک میکنم 

میگم حالا این شرایطش خوب ، خودش خوب فردا با ی آدمی ازدواج کنم ک شرایطش بد باشه خانوادش هم بد باشه تازه دوستم هم نداشته باشه چ غلطی میخام بکنم😣😫😫 

کاربرا نمی تونن دقیق بهت جواب بدن برو پیش یه آدم عاقل بی طرف که شما دوتا رو از نزدیک دیده بگو را ...

من تنها آدمی ک عاقل هست و اطرافم میشناسم مامانم هست 

اونم کلا مخالفه🥴😐

من از شخصیت پسره خیلی خوشم میا ، مثلا بیرون ک میرفتیم هیچ موقع ی جور رفتار نکرد ک من ترسی تو وجودم باشه حس امنیت میداد بهم ؛ اخلاقش خیلی خوبه میگم من بار اولم نیس صحبت کردن با پسر ؛  ولی این خیلی مهربون و با حوصله بود ؛ پسر هیز و بدچشم و ... هم نیس 

همه هم ازش تعریف میکنن اونطور نیس ک ب چشم من فقط خوب باشع 

ولی خب نمیدونم واقعا🤦‍♀️🤦‍♀️