2777
2789

سلام گلم بسیار عاقل هستی که بهم زدی مادروخانواده همسرت مهم هستن اینکه مادرش شمارونخوادخیلی مهمه منم مشابه شماهستم ومادرهمسرخیلی مهمه که واسش عزیزباشی فقط شوهرتنهانیس که بخوادت باکسی ازدواج کن که خانوادگی بخوانت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااا مامانم میگه بچه ب پدر و مادرش میکشع  آیتم الان داغه فردا میشه لنگه ننش🥴🥴

دقیقاااااا فقط کافیه سرد بشه عشقش الانم اومده بلانصبت خرت کنه

ننش اون فامیلشونم بگیره بدبختش میکنه ببین کی گفتم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

عزیزم خاستگارت خونه ی مستقل داره؟آیا دستش تو جیب خودشه؟جواب‌این سوالمو بدید 

ببین اگر جواب بالا منفیه که‌بگم مادر‌پسره پیرت میکنه

ولی به هرحال ازدواج هندونه ی سر بستس نمیتونی بفهمی چی میشه ممکنه پسره همیشه پشتت باشه ولی ممکنه بعد ازدواج حرفای مامانش خستش کنه و باتوام بد رفتاری کنه 

ببین چی به صلاح خودته همونو انجام بده ماهاهر کدوم یه چیزی میگیم تو بیشتر سردرگم میشی

وقتی قراره بعد ازدواج همش استرس رفتار و طرز پوشش و ...باشی این ازدواج جز استرس و ناراحتی چیزی نخواهد داشت

چون شاید الان فکرکنی مادرش زیاد مهم نیست و مهم خودشه ولی این پسر با همین طرز فکر خانواده بزرگ شده

وقتی مادر یا پدر راضی نباشن به مرور رو پسرشونم تاثیر میذاره این نارضایتی

کم عقلی قبول کن دیگ چون پسرش خوبه میخاد خواهر زادشو بگیره مهم پسره اس ک. میخادت

آخه بخدا همش پول نیس ک من مامانش رد میبینم از استرس میخام بمیرممم

من بش گفتم من چندان میلی ندارم ب این وصلت  ؛ ب حرف مامانت گوش بده بلاخره صلاحت رو میخا (به کنایه) 

برو فاطمه جون منتطره ؛ گف ب خاطر ی مشت حرف بیخود و بی سر و ته نمیتونم بگذرم ازت 

اینا یادم میا دلم میسوزه 

عقلانی بهش فک میکنم نمیدونم چکار کنممم😭

جوابش بده بگو بهتره با یه مشاور صحبت کنیم بالاخره مادرت هم جزوی از زندگی هست. نه میشه شما کنارش بزاری نه میشه من بخاطر این اخلاقش تحمل کنم. 

بهش بگو اگر به نتیجه رسیدیم امیدوار باش. الان نمیخام امیدواری بهت بدم باید سنگاتو با مامانش کاملا وا کنی. وگرنه پس فردا مصیبته

کاش سرد بود  و  لال بود   هیچی نشده دستور میده  پوشش من از نظر اون درست ن ...

به حرفای این آدمایی که میگن مگه میخوای با مادرشوهر زندگی کنی و شوهرت و بچسب و اینا توجه نکن 

همینا فردا بیای تاپیک بزنی میگن همون اول میدونستی نمیخوادت چرا ازدواج کردی

فقط در صورتی مادرشوهر نمیتونه تو زندگی پسر و عروسش دخالت کنه که شوهر وابستگی عاطفیِ غیرمنطقی و وابستگی مالی به خانوادش نداشته باشه

وگرنه هیچی از ازدواجت متوجه نمیشی 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 

به نظرم فقط وقتی این پسره بخاطر از دست دادن شما کلی ناراحت و پریشان بشه و قید ازدواج رو بزنه شاید مادرش ترم شه دست بکشه از رفتارش.

حالا اینو شما نمیتونی بگی ولی خواستگارت باید زرنگ باشه زود این نقشه رو اجرا کنه مادرش رو بترسونه بلکه دست بکشه از رفتارش  

چکارمادرش  داری  مگه میخوای  با اون  ازدواج  کنی بنظرم  جواب بده   ...

وای این همه آدم میگن مامانش مهمه ؛ خانواده مهمه 

میام حرف اونا رو گوش بدم ی سری از عزیزان میگن مگه میخوای با مادرش زندگی کنی 

من چکار کنم اخههه☹☹☹😞