2777
2789
عزیزم  من همه این حرفا رو زدم بش  نمی‌فهمه اصلا ؛ همش میگه نگران نباش درست میشع  من ...

گلم مگه پسره یه دونه هست،؟؟ نمیدونم والاه ولی ادب حکم میکنه که جوابش رو بدی با دلیل اینکه مادرت منونمیخادقانع اش کنی ،چون واقعا رضایت مادرش خیلی تاثیرداره تو زندگیتون ماها که با رضایت بوده این حال روزمونه اینکه از همین اول شمشیر و رو بسته چه خبره اصلا مگه پوشش تو باید حتماچادری باشه که قبول کنه عروس خوبی واسه پسرش، بپرس فاطمه چادریه ؟،😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا زندایی های پسره هم دل خوشی از خواهر شوهرشون ندارن میدونم این زن کلا مشکل داره  دلش میخا پ ...

همون با ادمای مریض کنار اومدن سخته الکی خودتو بیچاره نکن صد درصد پسرم بچه ننس 

تازه ۲۰ سالتع خیلی وقت هست واسه از دواج

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
بامن سرسنگین هست اما من احترهمشو میذارم بااینکه دختره ازدواج هم کرده و من انتخاب همسرم هم بودم یعنی ...

ما هم دوست نیستیم 

ولی من ی آدم پر شور و هیجانم یعنی هر جا باشم دائم درحال خندیدن و شوخی و .. هستم تحمل اینو ندارم برم تو ی خونه ای ک باهام سرسنگین برخورد بشه

حتما جواب بده... باهم برید مشاوره...ی دوره کارگاه قبل ازدواج بگذرونید

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
گلم مگه پسره یه دونه هست،؟؟ نمیدونم والاه ولی ادب حکم میکنه که جوابش رو بدی با دلیل اینکه مادرت منون ...

جوابشو دادم گفتم ب خاطر مامانت هست و دیگ خودتو و منو اذیت نکن  

فاطمه شون تقریبا محجبه هست از من محجبه تر 

چادری ام هست 

من مانتو جلو باز و .... بنده یکم آرایش میکنم اون اصلا اهل آرایش نیس 

مامانش ب شدت دوسش داره نمیدونم چراااا 

اون فاطمه وکنایه زدن فراموش کن دیگه نه الان نه تو زندگی مشترک واکنشی به اسم ورسم خانم فاطمه نداشته ب ...

مامانش ب زور میا راضی نشده ک 

اینم میگه من هر موقع میخواستم بیام خونتون واس خواستگاری جنگ و دعوا داشتیم 

سلام عزیزم  این تاپیکتونو کامل خوندم خیلی شبیه زندگی یکی از دوستانم هست ایشون دوسال با همسرشون ...

واییی مرررسی از پیامت 

منم بهم میزنم واقعا تحمل دخالت و .. رو ندارم 

فقط چی بگم بهش بگم با مامانت اوکی نیستم؟؟ 

مامانش ب زور میا راضی نشده ک  اینم میگه من هر موقع میخواستم بیام خونتون واس خواستگاری جنگ و دع ...

منم همین میگم 

میگم طبق گفته خودش هر تماس با کلی جنگ ودعوا بوده این خوب نیست 

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

واییی مرررسی از پیامت  منم بهم میزنم واقعا تحمل دخالت و .. رو ندارم  فقط چی بگم بهش بگم ...

اره دلیلت بگی تا بهتره یه دلیل مسخره 

بگو با توجه به اینکه مادرت رفتارش با منی که هیچ بی احترامی نکردم اینطوره و ممکنه بعدا رو زندگیمون تاثیر بزاره همین جا راهمونو جدا کنیم بهتره نه شما تو فشار دعوا و دلخوری ها باشید و خسته بشید نه به من بی احترامی بشه

بازم خوب فکراتو بگن میخوای با مشاوره هم صحبت کن 

ولی در کل کوتاه نیا این الان اینطوریه فردا تو مراسمات کوفتت میکنه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠