2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراکزی که لیزرو انجام میدن که میگن هیچ عوارضی نداره و همه حرفا شایعه ست و پایه علمی نداره

قضاوت ممنوع..سواستفاده از ضعف دیگران و درد دلاشون توو تاپیکاشون ممنوع..انسان باشیم،انسان.
نه کی همچین حرف بی ریشه ای رو گفته

راستش من خودم لیزر کردم فول بادی الان خواهرم میخاس بره یه نفر بهش گفته بود نرو کیست میاره نمیدونم والا منم ترسیدم گفتم نکنه منم کیست بگیرم

راستش من خودم لیزر کردم فول بادی الان خواهرم میخاس بره یه نفر بهش گفته بود نرو کیست میاره نمیدونم وا ...

نه بابا الکیه من پیش دکتر حمیده آقایی میرم اصلا این حرفا پایه علمی نداره

خانوما

من یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم که به شدت راضی بودم خواستم به شما هم معرفی کنم👍

دستگاهشون جدیدترین تکنولوژی رو داره برای همه ضخامت مویی جواب میده خیلی قویه.قبلا جایی رفتم لیزر پوستمو سوزوند موهای نازکمم کلفت کرد😬اما این عالی بود کوچکترین درد و سوزشی نداشت چون خیلی خنک بود درجش رنگ پوستمم روشن شد موهای نازکمم از بین رفت اصلا ضخیم نشد برام عجیب بود😮 الان ۴ جلسه هست رفتم دیگه بدنم مثل آینه صاف شده😍

شمارشو میذارم براتون:

09217870776