2777
2789
چرا یه جاری هم دارم یه وقتایی هم اونجاس اما کم 

اخی عزیزم دلم سوخت براش .خدایی سخته شرایطت .اما برای رضای خدا بهش برس انشالله خدا بهترین هارو نصیبت می‌کنه شک نکن

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونن خونواده من کار دارن بعدش خیلی با فرهنگن من با اینکه خواهرم خابگا بیکاره ولی اصلا نمیاد میگ ن ...

دختر عموی منم مثل شما بود به دو ماه نکشید برادرشوهرشر برگشت شهرستان به شوهرش گفته بود یا این برمیگرده یا من ؟ من با نامحرم نمیتونم تو یه خونه زندگی زندگی کنم

اسی شوهرا چندسالشه شغلش چیه؟

عین بچه ها رفتار میکنه یعنی عقل نداره واقعا

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

اگه میخوای به حرف مردم اهمیت بدی تا آخر عمرت باید همه چیزو تحمل کنی 

همین فردا صبح یه نامه بنویس هرچی حرف داری بگو به شوهرت از محل کارت هم مرخصی بگیر جمع کن برو خونه بابات .

هر اتفاقی بیفته از این شرایط بهتره. 

اگه تحملشو داری بشین تا آخر عمر برادرشوهرتو تحمل کن..بعدشم زن و بچشو.

چه چیزایی که آدم یاد نمیگیری اینجا واقعا که باید اسمشو بزارن سایت فوش یابی🤣🤣🤣

دلش خالی شه طفلی

من هروقت باشوهرم قهر میکنم میام سایت غیبت میکنم یکم‌اروم میشم🤣🤣🤣🤣🤣

اسی برا بیمارا هم انقدر صبوری خدایی؟؟ دوراز جون همگی و اسی بعضی پرستارا عین سگگگ پاچه میگیرن ..ب تو ...

صبور بودم اما ی هفته اس مشکلات خونه رو میبرم سرکار رو بقیه پیاده میکنم