2777
2789
چون اگ برم آبرومو میبرن فامیل میگن نتونست ی سال خونواده شوهرش تحمل کنه

خب بگن. به جهنم. 

واسه حرف مردم زندگی میکنی؟ مردم به روز دو روز حرف میزنن بعدم خسته میشن میرن سراغ موضوع بعدی. چرا انقدر حرف مردم واستون مهمه؟ الکی درس خوندی شما؟

الانم میگن مرتیکه بیغیرت برادر عزبشو گذاشته ور دل زن تازه عروسش. 

ببخشید ولی تو نی نی سایت بعضیا حرف که میزنن، میفهمی خانواده شوهره خیلیم ظالم نیستن، طرف خودش بی دست و پا و سادس. 

بچه ها حمایت دارم هم خونوادم هم مالی  اما میگم خونوادم مخالف ازدواجم بودن سختمه ۵ماه نشده برگر ...

دیگه داری بهونه میاری و توجیح می کنی

خانما بهت راهکار دادن دیگه

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها حمایت دارم هم خونوادم هم مالی  اما میگم خونوادم مخالف ازدواجم بودن سختمه ۵ماه نشده برگر ...

تو بگو من نمیدونستم قراره یه نفر دیگه با من زندگی کنه 

فامیل اگه عاقل باشه میگن وجود یه مرد ۳۱ ساله درست نیست 

خیلی بی دست و پا هستید ببخشیدا

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
شغل و درامد هم که داری تازه باید بهت عزت و احترام بزارن عروسشون از لحاظ مالی مستقله  

یعنی هرکی از لحاظ مالی مستقل نبود نباید بهش عزت و احترام بذارن؟:|

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
ببین تو خونه هر چی هست بهترینش رو تو انتخاب کن سرما خوردی ، قبل ازین که بیان خونه برو لحاف تشکت رو ...

خواعر شوهر ندارم مادرشوهرم فوت شده ی جاری و دوتا برتدرشوهر دارم 

تو خونواده حرف اول شوهر من میزنه

برادر شوهرم جدا نمیخابع همیشه بهترین جاهارو برا خودش برمیدارد تابستون تو اتاق زیر کولر زمستونم کنار ...

عزیزم توام به پدرت یا برادری کسی بگو بیاد اونجا لنگر بندازه و نره اگه هم حرف زد بگو هروقت داداشت رفت بابای منم میره

من چکار کنم توروخدا ی چیزی بگید

شغلت چیه نمبتونی یه مرخصی بگیری فعلا به مدت بری شده با ریست صحبت کنی یه مرخصی بدون حقوقم بگیری بری اید این دلش برات تنگ شد کاری کرد،

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزم توام به پدرت یا برادری کسی بگو بیاد اونجا لنگر بندازه و نره اگه هم حرف زد بگو هروقت داداشت رفت ...

نمیتونن خونواده من کار دارن بعدش خیلی با فرهنگن من با اینکه خواهرم خابگا بیکاره ولی اصلا نمیاد میگ نمیخام مزاحم بشم