2777
2789
من چکار کنم توروخدا ی چیزی بگید

جمع کن‌برو خونه بابات هر وقت اوضاع خوب شد بیاد 

نشدم بمون همونجا 

داره شکنجه میکنه مگه؟ یعنی چی بری اتاق سرد بخوابی آقا جلو بخاری  بگو کلیه درد گرفتم 

دیگه نمیکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی هفته مریض بودم کار نکردم هیچ کدوم ی چای هم برام درست نکردن فقط روز اول شوهرم بهم رسید امروزم پیام ...

توهم بگو منم ببینم داداشت بیاد امشب اینجا دارم برات ،اصلا دعوا بیفتین بهتر تکلیفت معلوم کن یا رومی روم یا زنگی زنگ،جلوی برادرشوهرت  دعواکن حرفاتم بزن ،الان من زن خونه م یا کارگر خونه

ماماتم گف دست بزنی دستت میشکونم برو خونه رو بهم بریز بیشتر حرفی هم زد پاشو بیا شهرستان

والا بخدا

یه نره غول کشونده دنبال خودش اورده

شوهرا خودشون غیر قابل تحملن فک کن داداششم همراهشه

مث جایزه ایرانسل

از روز اوله عروسی باید بچه داشته باشی؟

پس کی خوشی کنی کی عشیو حال کنی.

شوهره اشغالت مقصره غلط بیجا کرده برادرشو با خودش اورده.بگو خودتم اضافه ای یکی دیگه هم دنبال خودت کشوندی عوضی

تموم امیدم ب این بود بهمن ماه پول میاد دستش می‌ره ولی دیشب شوهرم میگف نرو 

خب دیگه شوهرت دیده تو چیزی نمیگی با خودش میگه بهتر بزار بمونه من جات بودم یا پرتش،میکردم از خونه بیرون یا خودم پا میشدم میرفتم 

لااااااایک نکن نکن نکککککن اگه لایک کنی خری 😂
من درکش میکنم  بخدا سخته تا حرفی بزنی میگن با خانواده ما نمیسازی حرفتو برداره پخش میکنه اذی ...

اینجور مردها معمولا لات کوچه خلوتن. یبار دوبار که جلوشون وایسی، دمشونو جمع میکنن

قضاوت نکنید تا وقتی که توشرایط کسی نیستید برادر شوهرم ۶ تومن حقوق میگیره با یارانش حتی یک هزارتومن ا ...

اره واقعا شماهم حق داری. امیدوارم زودتر آرامش و آسایش واسه همه پیش بیاد🥲💙

ولی اینم بدون که چقدرررررر داری خوبی میکنی در حقش و جواب این خوبی هارو یه روزی یه جایی یا حتی اون دنیا خدا صد برابر بهت میده مطمئن باش