2777
2789
من چکار کنم توروخدا ی چیزی بگید

حرف دلتو بزن،شد آروم نشد فریاد،بگو یا جای من اینجاست یا داداش لندهورت.نشدم ک برو خونه بابات بذار بغل هم بخوابن.بمون تا تکلیفت معلوم شه به یه زنگ و پیامم برنگرد تا برادرشوهرت نرفته از خونت

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم امیدم ب این بود بهمن ماه پول میاد دستش می‌ره ولی دیشب شوهرم میگف نرو 

شوهره بی فکرو بیشعورت غلط کرد گفت نرو

انگار مرض داره با تو لج میکنه.

بگو نکبت چرا قبلا با خودت نبردیش سر کار؟الان که عروسی کردیم اوردیش.

خجالتم‌خوب چیزیه برادرشوهر بی فرهنگت خودش حالیش نیست مث گاگول.برادرشم اصرار کنه نباید بمونه مگه اونجا هتله

شغل تو چیه و درامد چقدر هست ؟ سعی کن به خودت برسی رنگ مو و آرایش ، اما به همسرت کم توجه کن و زیاد جلو چشمش نرو تو اتاق باش و بعضی روزها از قبل غذا بخور بگو سردرد داری نمیتونی غذا درست کنی سیاست یاد بگیر  اصلا باهمسرت  درگیر نشو .

پرستارم

🥲🥲🥲🥲🥲🥲ای خدااااا با این مقام اجتماعی‌ بالایی هم ک داری باید اینجوری خار بشی تو خونه اخه؟ 

بخدا حقت نیست دختر حقت نیستنتتت

جمع کن برو خونه پدرت یا جدی صحبت کن با شوخرت

ی هفته مریض بودم کار نکردم هیچ کدوم ی چای هم برام درست نکردن فقط روز اول شوهرم بهم رسید امروزم پیام ...

بی زبون نباش بگو منم واسه هفت جد و آباد تو دارم مردک بی درک و شعور،با خانوادت مطرح کن توروخدا نذار سوارت شن

بلندترین فریاد من سکوت من است...
چرا زن بره؟مرد و سر جهازیش گم شن بیرون،ما هم عادت کردیم زن قهر کنه بره

این خانمی که من دیدم بعیده جرات کنه قهر کنه چه برسه کسی رو بندازه بیرون. 

وگرنه این ادم منو میخواست همون روز اول از ماشین مینداختمش بیرون.