2777
2789
عنوان

۱۳ کیلو کم کردم تو یه ماه ای تپلان نی نی سایت ایمان نمی آوردید😬😬😬😍

| مشاهده متن کامل بحث + 19752 بازدید | 178 پست

دمت گرم عزیزم. آفرین ایول

منم خیلی دلم کتو میخواد، شنیدم کتو خیییلی مزایا داره برای بدن. اما خب رژیم گرونیه 😅 همش گوشت... 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی من کتو نمیتونم روغنیه و پروتئینی من معده م هضم نمیکنه  اصلا غذای عادی هم روغن داشته باشه ...

عزیز من توی کتو شما مجاز نیستی این روغنای معمولی را مصرف کنی. 

فقط روغن حیوانی دستساز یا روغن زیتون مجازن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

تو یک ماه ۱۳کیلو کم کردی  بدنت داغون کردی  عوارضش چند ماه دیگه مشاهده می کنی

کتو فرق داره هنوز ضرری براش پیدا نکردن دانشمندا 

این جوریه که هرم غذایی رو طبق یه اصولی بر عکس می کنن یعنی جای این که به ترتیب بیشتر به کمتر کربو هیدارت، سبزیجات پروتئین و چربی بخورن برعکسش می کنن و چربی بیشتر می خورن 

فقط اسی جونم 13 کیلو توی یک ماه خیییلی زیاد بوده. استاندارد نیست. 

مطمئنی همه ی اصول کتو را دقیق رعایت کردی؟؟ 

اونم میدونی فایده نداره استپ وزنی دارم 

خب گلم توی کالری شماری راه فرار برای رهایی از استپ وجود داره. و اونم کالری شماری زیگزاگیه. بعلاوه فست

اصلا اگه پنج به دو باشه کالری شماریت، اصلا استپ نمیکنی

الان این کتو برنامه اس چیه؟ 

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

عزیزم غذای پروتیین به جز لوبیا و مرغ و شیر و تخم مرغ چی بخوریم؟

لوبیا توی کتو ممنوعه 🫠

انواع گوشت و تخم مرغ و اینا میخورن

خدایی من کتو نمیتونم روغنیه و پروتئینی من معده م هضم نمیکنه  اصلا غذای عادی هم روغن داشته باشه ...

کتو چیه؟

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
یه رژیمه  پروتیین و چربی سالم و سبزیجات میخوری  قند و نشاسته و میوه و حبوبات   حذفه& ...

عزیزم اگه کسی از کتو خارج نشه و همینجور داااائم ادامش بده، ضرر داره براش؟؟ 

دیروز کلا یه شرکاکائو فقط خوردم  امروزم تاالان فقط چایی تلخ خوردم  امتحان کنم ببینم چی م ...

عزیز من شیرکاکائو به درد نمیخوره. مغذی نیست، کمکی هم به متابولیسمت نمیکنه