2777
2789
عنوان

۱۳ کیلو کم کردم تو یه ماه ای تپلان نی نی سایت ایمان نمی آوردید😬😬😬😍

| مشاهده متن کامل بحث + 19752 بازدید | 178 پست
من ک شیرینی اصلا نمیخورم چرا لاغرنمیشم

حذف شیرینی باید در کنارش کالری شماری باشه گلم تا نتیجه بگیری. 

اگه خواستی تاپیک خزان نارنجی را بهت معرفی کنم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی ، 

من چون کبدم چربه میترسم از این رژیم ها ،دکترم هم خوردن چربی و شیرینی رو منع کرده و رژیم ساده ای دارم.

میخوام کنارش کالری شماری هم کنم ببینم طبق برنامه دکتر پیش میرم یا نه.کدوم برنامه کالری شماری خوبه؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
کتو فرق داره هنوز ضرری براش پیدا نکردن دانشمندا  این جوریه که هرم غذایی رو طبق یه اصولی بر عکس ...

فرقی نداره 

یهو ۱۳ کیلو کم کنی، پوست بدن شل میشه 

و همینطور پوست صورت 

هر چیز اصولی مهمه

ببین من اول روزی سه وعده میخوردم  اما الان دو وعده  اگه حتی یه وعده هم بخورم اذیت نمیشم ...

عزیزم اونوقت شما صبحانه چی میخوری؟؟ طبق اصول کتو

مثلا یکی دوتا از صبحانه هاتو دقیق بگو توش چیا هست

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم اگه کسی از کتو خارج نشه و همینجور داااائم ادامش بده، ضرر داره براش؟؟ 

نه هستن کسایی که کتو لایف استایل میگیرن 

چربی کمتر مصرف میکنن  رژیم لوکرب حساب میشه از زیر شاخه های کتو 

تفاوتش اینه  کربوهیدراتش یه کم از کتو بیشتر و چربی به اندازه کتو نداره  وکمتره و گاهی در ماه حبوبات یا میوه میشه مصرف کرد 

اسی منم تو تاپیکت تگ کن منم ۳۰ تا اضافه دارم دوس دارم تا عید کمشون کنم 😢😢  تو روخدا راهنم ...

گلم اگه کتو میخواین که هیچی. با اسی هماهنگ کنید. 

اما اگر خواستی با کالری شماری کم کنی، تاپیک خزان نارنجی هست. خواستی بگو لینکشو بدم

خب روزی چقدر باید پروتئین و اینا مصرف کنیم؟ من ۵۵/۵ کیلو ام میخوام بشم ۴۹ یا ۵۰ ده روز کتو&nb ...

راستی عزیزم اگه دانه چیا بخوری، خیلی توی کاهش و کنترل اشتها تاثیر داره و نمیزاره گرسنه بشی. 

البته اگه امکانش برات باشه که کتو بگیری، کتو هم خوبه

عاخه من واتساپم کار نمیکنه میخوایی اس ام اس بدیم به هم

گلم جسارت نباشه، فوضولی میکنم. 

همین نینی سایت یه تاپیک برای خودتون بزنین و همو تگ کنین و با هم هماهنگ باشید.