2777
2789
عنوان

۱۳ کیلو کم کردم تو یه ماه ای تپلان نی نی سایت ایمان نمی آوردید😬😬😬😍

| مشاهده متن کامل بحث + 19752 بازدید | 178 پست
خب روزی چقدر باید پروتئین و اینا مصرف کنیم؟ من ۵۵/۵ کیلو ام میخوام بشم ۴۹ یا ۵۰ ده روز کتو&nb ...

واسه کسایی که لاغره خیلی اثر نداره همون کالری شماری رو ادامه بده عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کسایی که لاغره خیلی اثر نداره همون کالری شماری رو ادامه بده عزیزم

ای بابا چه بد🤧

همیشه دلم میخواست از این درونگراهای مرموز و خفن باشم که همه در عجبن توی زندگیش چی داره میگذره، ولی متاسفانه یک برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم یک شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم😑اکانت قبلیم شیر_تعزیه  به خاطر یک مشت نخودمغز متعصب تعلیق شد💔
عاره عزیزم یه کاربر دیگه بود توپولوئم به ایشون تو ایتا پیام دادم سه نفر هستیم  رژیم کتو اینطور ...

سلام  تو این رژیم میشه از سس مایونز زیاد و خامه پر چرب استفاده کرد؟

سبزی خورشتی رو میشه با روغن حیوانی سرخ کنم رو میشه خورد؟

بعد کره های عادی کار خونه ای میشه مصرف کرد؟

اره میشه اما حیوانی باشه 

اگه لتونی کره مخلی بگیری که خیلی بهتره 

فکر کن کره حیوانی شرکتی 250 گرمی رو میگیری 70 اینا

اما یه کیلو محلی رو میخری180تا200 هم بیشتر میصرفه هم نگهدارنده نداره

روغن زیتون اینا هم میتونی

اره میشه اما حیوانی باشه  اگه لتونی کره مخلی بگیری که خیلی بهتره  فکر کن کره حیوانی شرکت ...

سلام عزیزم خوبی،بارداریت مبارک ،الان که بارداری رژیمو چیکار کردی؟ کلا چقد کم کردی؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
سلام عزیزم خوبی،بارداریت مبارک ،الان که بارداری رژیمو چیکار کردی؟ کلا چقد کم کردی؟

قربونت برم عزیزم

من تا هشتاد و چهار پنج رسیدم دیگه یه دوره به خودم استراحت دادم یهو اومدم رو نود و یک بعدش هم که فهمیدم باردارم🥲

دیگه کاریش نمیشه کرد بعد زایمان دوباره رژیم میشم

۱۳ کیلو تو یک ماه یعنی یک شوک وحشتناک به بدن .

هر رژیمی هم باشه با نظرم مشکل ایجاد میکنه ...

بهترین نوع وزن کم کردن آهسته و پیوسته است 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

قربونت برم عزیزم من تا هشتاد و چهار پنج رسیدم دیگه یه دوره به خودم استراحت دادم یهو اومدم رو نود و ...

انشاءالله به سلامتی زایمان کنی و نی نیتو بغل بگیری

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
اره میشه اما حیوانی باشه  اگه لتونی کره مخلی بگیری که خیلی بهتره  فکر کن کره حیوانی شرکت ...

بابا عروق کرونر قلب مسدود میشه بعد سر ۵۰ سالگی باید عمل قلب کنیم کالری شماری بهتره