2777
2789
عنوان

۱۳ کیلو کم کردم تو یه ماه ای تپلان نی نی سایت ایمان نمی آوردید😬😬😬😍

| مشاهده متن کامل بحث + 19752 بازدید | 178 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما کسی پیا یه ماه باهم کتو بگیریم. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

آفرین تو یه ماه عالیه. منم تو سه ماه حدود ده کیلو کم کردم اما دیگه ادامه ندادم متاسفانه ولی همون طور تقریبا ثابت موندم و یکی دو کیلو فقط اضافه کردم تو این یه سال که اونم طبیعیه.‌ اوایل میخواستم مثل شما رژیم کتو بگیرم اما بخاطر مقادیر بالای چربی و اینکه با گوشت هم میونه جالبی ندارم ترجیح دادم رژیم معمولی بگیرم. 

خانما کسی پیا یه ماه باهم کتو بگیریم. 

من هستم فقط بیا هر روز به هم گزارش بدیم که چی خوردیم و چیکار کردیم تا کم تر زیر آبی بریم 

من خیلی رژیم گرفتم فقط الان یکم بی انگیزه شدم نمیتونم ادامه بدم هی رژیمم رو میشکونم

💛قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن فعلی ۷۹وزن هدف ۶۵ 💛
نه این یه تفکر اشتباهه، اگه ده کیلو اضافه وزن داشته باشه و هزار جور بیماری مبتلا بشه بهتره؟ باید اضا ...

مگه من گفتم وزن کم نکنه؟ 

مگه تو یک ماه ده کیلو وزن اضافه کرد، که بخواد یه ماهه اینو از بین ببره 

همه چی زمان می ببره 

و همه پزشک و متخصص ها میگن هفته ای نیم کیلو که ماهی میشه دو کیلو، البته افراد چاق می تونن بیشتر کم کنن 

اینکه تو یک ماه ۲۵کیلو کم کنی 

عوارض خیلی بدی داره و بعدا خودش نشون میده 

رژیم اصولی همراه با ورزش باید باشه

من هستم فقط بیا هر روز به هم گزارش بدیم که چی خوردیم و چیکار کردیم تا کم تر زیر آبی بریم  من خ ...

کاشکی یه برنامه رو میگفتین باهم اونجا به هم پیام می‌دادیم یا این که یه تایپیک کلی بزنیم هر روز به هم اطلاع بدیم. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

مگه من گفتم وزن کم نکنه؟  مگه تو یک ماه ده کیلو وزن اضافه کرد، که بخواد یه ماهه اینو از بین بب ...

خب اونا هم تو عالم بیزینس واسه رفاه جیبشون میگن، مثل باورهای اشتباه دیگه که صرفا بخاطر پول جا انداختن بین مردم مثلا اینکه مهم‌ترین وعده صبحونه‌س یا لبنیات خیلی مفیده که دروغ کارخانه‌های لبنیات بوده. شما کتاب طب های قدیم مثل ابوعلی‌سینا رو بخونی توصیه کرده که سریع اضافه وزن از بین بره، نه تدریجی که پدر قلب و کلیه و دیگر ارگان های بدن در بیاد. بیشتر اضافه وزن معمولا در اثر خوردن کالری مازاد و خوراکی‌های بی‌ارزشه که درصد زیادی از تغذیه افراد رو تشکیل میده وگرنه بدن اونقدرها به کالری بالایی واسه بقا نیاز نداره، و متاسفانه تو عالم امروز تحت تأثیر تبلیغاتی که میشه فکر میکنیم رژیم کوتاه مدت و آب کردن سریع چربی ها آدمو مریض می‌کنه که واقعا غلطه و اونچه که باعث بیماری میشه به تاخیر انداختن کاهش وزنه

خب روزی چقدر باید پروتئین و اینا مصرف کنیم؟

من ۵۵/۵ کیلو ام میخوام بشم ۴۹ یا ۵۰

ده روز کتو بگیرم اوکیه؟😂چون کالری شماری دیگه نمیتونم آخه کالری مصرفیم خیلیییییی کم شده همش گرسنمه کم میارم

همیشه دلم میخواست از این درونگراهای مرموز و خفن باشم که همه در عجبن توی زندگیش چی داره میگذره، ولی متاسفانه یک برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم یک شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم😑اکانت قبلیم شیر_تعزیه  به خاطر یک مشت نخودمغز متعصب تعلیق شد💔
قدت چنده عزیزم؟

۱۶۲ عزیزم، واسه چی؟😁

همیشه دلم میخواست از این درونگراهای مرموز و خفن باشم که همه در عجبن توی زندگیش چی داره میگذره، ولی متاسفانه یک برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم یک شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم😑اکانت قبلیم شیر_تعزیه  به خاطر یک مشت نخودمغز متعصب تعلیق شد💔