2777
2789
عنوان

۱۳ کیلو کم کردم تو یه ماه ای تپلان نی نی سایت ایمان نمی آوردید😬😬😬😍

| مشاهده متن کامل بحث + 19752 بازدید | 178 پست
میشه لطفا بگی هر روز چه قدر غدا میخوردی؟ از کی شروع کردی به لاغر شدن؟ من یه هفته گرفتم دیدم تغییر ...

ببین من اول روزی سه وعده میخوردم 

اما الان دو وعده 

اگه حتی یه وعده هم بخورم اذیت نمیشم اصلا

گفتم که گفتم از هرم بخور 

از کف هرم بخور تا لاغر شی حتما هرم گردی داشتی که کم نکردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتو عالیه  منم تو بیست روز ۵تا کم کردم راحتتتت

چجوره

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
بعدش اگ ول کنی برمیگرده؟ چجوری تثبیت میکنی؟

همه رژیم ها رو ول کنی برمیگرده

تثبیت کالری شماریه همون فقط باید کم کم به وعده هات اضافه کنی تا بدنت عادت و اضافه نکنی

کنارش هم باید ورزش داشته باشی

مثلا کالری پایه تو ۲۰۰۰ هست واسه اینکه کم کنی باید ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ بخوری

بعد که به وزن دلخواهت رسیدی 

باید دوهفته یه بار صدتا به کالریت اضافه کنی تا برسه دو هزار

به این میگن تثبیت

دقیقا  بعدش اصلااا نمیخوام ول کنم  فعلا تا وقتی بدنم توان داره میگیرم چون اذیتم نمیکنه اص ...

طولانی مدت به بدنم اسیب میزنه 

راستی حتما مکمل مصرف کن مخصوصا منیزم 

عزیزم اگه سختت نیست رژیم یه روز کاملت رو برام توضیح میدی؟ اینکه از صبح که بیدار میشی تا موقع خواب چی ...

صبا برو کانال ketozist کامل با ویس گفتهههه

من الان دو وعده اییم اکثرا دوازده ظهر از خواب پا میشم

دوتا تخم مرغ آبپز با کره میخورم کنارش هم یه نصف گوجه و خیار و دو برگ کاهو

شام هم نصف پیاز رو با یکم اب میزارم بپذه سبک بشه یه قاسق روغن مجاز میریزم و  بهش مرغ یا چرخ کرده میزنم و بعد که پخت بهش نصف گوجه هم میزنم و لای کاهو میریزم و میخورم 

دقیقا حس لقمه بهم میده

تو یک ماه ۱۳کیلو کم کردی  بدنت داغون کردی  عوارضش چند ماه دیگه مشاهده می کنی

نه این یه تفکر اشتباهه، اگه ده کیلو اضافه وزن داشته باشه و هزار جور بیماری مبتلا بشه بهتره؟ باید اضافه وزن رو هر چه سریع‌تر از بین برد.