2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

خداروشکر خوشبختیم ولی اصلا تو هیچ چیز تفاهم نداریم

البته من آدم صبور و مهربونی هستم خیلی گیر نیستم

شوهرمم به خاطر همین اخلاقم دوسم داره و بعضی موقع ها کوتاه میاد ولی در کل اون اخلاقش با من ۱۸۰ درجه فرق میکنه

نه اصلا بخاطر بی محبتیش  بی تفاوتیش اذیت و ازارش خساستش اینکه پشتبان نیست لب پرتگاه ادم ول میکنه میزنه زیر پا تا با مغز بخوری زمین بخاطر مادرو خواهرو برادر اذیت کنش و هزارتا دلیله دیگه در ضمن ۲۰ ساله ازدواج کردم وون موقع سنم کم بود و اینکه خیلی چیزا رو الکی گفتن و نشون دادن خود واقعیشون بد عق  دزدم 

نه 

چون بابتش خیلی اذیت شدم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

اگه دوست داشتنمو کنار بزارم و منطقی بخام فکر کنم نه چون تکیه گاه محکمی نیست...کسی نیست که بخاد توی شرایط سخت زندگیت کنارت بمونه و همیشه دو دله

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰