2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چه قولایی؟ دوس پسر من تو دعوا کوچیکم میکنه مثلا مدرک و دانشگاه خودش بهتر بوده اونو میزنه سرم ...

مثلا بچه دارشدن که میگه نمیخواد 

ببین عزیزم این چیزایی که تو میگی با قول دادن تغییر نمیکنه خودشیفتگی و اینکه موقعیت یا تحصیلاتشو به رخت میکشه و تحقیرت میکنه جز کمبودها و شخصیت اون فرد هست که تغییر نمیکنه هزارتا قول بده بارم اون اخلاقش تغییر نمیکنه و حتی بعداز ازدواج بدتر میشه بادیت انتخاب کن حتی کوچکترین رفتارهای منفی شخصیت فرد بعداز ازدواج پررنگتر میشه 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل
مامان بهار جون توی این سایت سه چهار باری اشکم خودش اومده پایین بدون اینکه پلک بزنم یکیش برای تاپیک ...

عزیزم قربون دل نازکت بشم

در حد جنسی حتی با چندین زن خیانت کرد با یه زنم که 3 بار من فهمیدم باز برگشتن بهم و الانم که من بیرونش کردم باهمونه و قراره ازدواج کنن باهم بعد طلاقمون

اون زن یه مادره ک بچشو انداخته رفته بعد از شور منکه مرده چه توقع که دلش برای بچه هاش بسوزه 

خدا ازشون نمیگذره که اینهمه آدم رو ناراحت کردن 😔

نور بر تاریکی پیروز است💪

عزیزم قربون دل نازکت بشم در حد جنسی حتی با چندین زن خیانت کرد با یه زنم که 3 بار من فهمیدم باز برگش ...

خدانکنه عزیزم

نوشته ات خیلی تلخ بود

الهی خدا لعنت کنه هرچی آدم خائنه 

چطور دوتا دسته گل رو تونسته رها کنه

زنهای خائن و شیطان کم نیستن

مردهای خائن و سست عنصر هم پیداشون میکنن

خدا کمکت کنه الهی بهترین اتفاق ها براتون بیافته و غصه هات یادت بره💔

خدانکنه عزیزم نوشته ات خیلی تلخ بود الهی خدا لعنت کنه هرچی آدم خائنه  چطور دوتا دسته گل رو ت ...

ممنونم عزیزم

انشاله همینطوره هیچ کار خدا بی حکمت نيست

و گیر بد زنه شیطانی داره میوفته 

نور بر تاریکی پیروز است💪