2777
2789

خانواده شوهر ناموسا بددد سرطانایی هستن بددد 😑

★تو که اِدعات میشد اینی، دیگه ببین من چی شدم این زمستون سوووزش بده بریم پیِ برفی شدن،سفید.. عینِ کفِ بهشت اَما هنو بغض تو گلومه منه چه زشت آخه این روانی تو قصرم باشه غربت تازیانه رو میزنه بهش،لَش مث مرحوم تو پاک هه بیرونم یخ تووم کولاک من شدم ی ادم آهنی منزوی،مظلوم توو لاک★٭٭ الهی، یادم بیار یادم باشه یادت باشم.※ آنقدر مدارا کرده ام که دیگر مدارا عادتم شده... وقتی خیلی نرم شوی همه تو را خم مییکنند××

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا... من ب امید حرفاش پا روی حرف مادر و پدرم گذاشتم قبول نکردم حرفشون رو چون اقا قول هایی داد ...

متاسفانه منم همینکارو‌کردم و علیرغم مخالفت خانوادم ازدواج کردم و متاسفانه اقا به قولش عمل نکرد و خانوادشم خیلی مداخله میکنن 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل
بگو مثلا چیکار میکردی من اول زندگی ام دوس دارم بدونم

از خودت زیاد فداکاری نکن به خودت برس

اگه خانوادش بدن

به خانوادش اجازه دخالت نده 

صمیمی نشو باهاشون

حرمت بینتون نزار ازبین بره بهم احترام بزارین 

محبتتو بهش ابراز کن

من واقعا اگه عقل الانمو داشتم شابد قبولش نمیکرذم بازم نمیدونم 

★تو که اِدعات میشد اینی، دیگه ببین من چی شدم این زمستون سوووزش بده بریم پیِ برفی شدن،سفید.. عینِ کفِ بهشت اَما هنو بغض تو گلومه منه چه زشت آخه این روانی تو قصرم باشه غربت تازیانه رو میزنه بهش،لَش مث مرحوم تو پاک هه بیرونم یخ تووم کولاک من شدم ی ادم آهنی منزوی،مظلوم توو لاک★٭٭ الهی، یادم بیار یادم باشه یادت باشم.※ آنقدر مدارا کرده ام که دیگر مدارا عادتم شده... وقتی خیلی نرم شوی همه تو را خم مییکنند××
آره واقعا... من ب امید حرفاش پا روی حرف مادر و پدرم گذاشتم قبول نکردم حرفشون رو چون اقا قول هایی داد ...

تقریبا درک میکنم منم خیلی وقتی دوست بودیم راجب رفتارش حرف میزد که خوبه و اینا اما الان یکم جریان فرق کرده منم خیلی به خونوادم پشت کردم

نازنینم💜

تو بعد از ازدواج تازه اخلاقای شوهرت دستت میاد حالا شایو فکر کنی مه میشناسیش ولی اصلااا اینطور نیست 

متاسفانه منم همینکارو‌کردم و علیرغم مخالفت خانوادم ازدواج کردم و متاسفانه اقا به قولش عمل نکرد و خان ...

دقیقا مثل منی... خدا خودش میدونه چقدر اذیتم... بی توجهی خیلی بده... اینکه انقدر حواست بهش باشه توجه کنی ب کوچکترین کاراش... ولی اون....

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن  
متاسفانه منم همینکارو‌کردم و علیرغم مخالفت خانوادم ازدواج کردم و متاسفانه اقا به قولش عمل نکرد و خان ...

شوهر من بعد یک ماه خیلی شیک دست روم بلند کرد انگارررر نه انگار

نازنینم💜
عکس پرفایلت با حرفت فرق داره 

چه ربطی داره من اون عکسو دوس دارم فقط کلا عکس عاشقانه دوس دارم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده