2777
2789

اره. درسته درامدش زیاد نیست اما حدود سه ساله باهمیم تاحالا نشده با حرفی چیزی ناراحتم کنه اگرم سرم داد زده واسه این بوده مثلا گفته لباس گرم بپوش گوش ندادم. مریضیام کمک حالم بوده. دهنش قرصه و خیلی احساسی 

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله با تمام وجود چون شوهرم خیلی مرده خیلی انسانه خیلی مهربانو با درک عاشق خانوادشه..خدارو شکر میکنم که دارمش ..تمام خلأهای روحیم پرشده ..من که نیاز به یه تکیه گاه داشتم ‌‌..چون نه پدری داشتم نه برادری 

مگه چیکار میکنن؟

تیکع میندازن بی ادبن خیلی اذیتم کردن قشم دادن هم خودمو هم خانوادمو ازشون نمیگذرم

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
بله ولی جور دیگه ای بعد ازدواج باهاش تا می‌کردم من ذاتا کوتاه میام و آرومم کمی سلیطه بازی براش خوب ب ...

منم دقیقا همین نظرو دارم👍👍👍👍

★تو که اِدعات میشد اینی، دیگه ببین من چی شدم این زمستون سوووزش بده بریم پیِ برفی شدن،سفید.. عینِ کفِ بهشت اَما هنو بغض تو گلومه منه چه زشت آخه این روانی تو قصرم باشه غربت تازیانه رو میزنه بهش،لَش مث مرحوم تو پاک هه بیرونم یخ تووم کولاک من شدم ی ادم آهنی منزوی،مظلوم توو لاک★٭٭ الهی، یادم بیار یادم باشه یادت باشم.※ آنقدر مدارا کرده ام که دیگر مدارا عادتم شده... وقتی خیلی نرم شوی همه تو را خم مییکنند××