2777
2789

هرگز بله نمی گفتم اشتباه بزرگی کردم که بامرد بچه دارازدواج کردم اشتباه کردم بایه اتباع ازدواج گرفتم هنوز که هنوزه یه شناسنامه به بچه هام ندادن 

خدایا خودت کمک کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چون خیانت کرد و داریم جدا میشیم

مامان بهار جون توی این سایت سه چهار باری اشکم خودش اومده پایین بدون اینکه پلک بزنم

یکیش برای تاپیک شما بود

خودم مادرم و خیلی احساسی 

چیکار کردید چطور خیانت کرد چطور با دوتا دسته گل دلش اومد؟

در چه حد بود؟؟

بله، با اینکه دو سال گذشته خیلی به مشکل برخوردیم ولی کم کم داریم درستش میکنیم، با این حال بازم بله میگفتم ولی یه جاهایی رو تو روند زندگیم اصلاح میکردم که مثل الان به مشکل برنمیخوردم

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
بله تازه گاهی میگم کاش زودتر می اومد خواستگاریم

چندساله ازدواج کردید؟

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

‌قطعا نه میگفتم 

دربرابر صداقتم کلا باسیاست و دورو رفتار میکنه 

بااینکه خودش میدونه خانوادش  همه جوره مقصرن 

ولی هر لحظه ی زندگیم رو‌کوفت میکنه 

چون خیلی بهشون وابسته اس میگه تو باید کلا کوتاه بیای....⁦☹️⁩

نه منظورم این بود که مثلا اگه عکست و میدیدم فکر میکردم خیلی از زندگیت با شوهرت راضی باشی

اها اونجوری

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده