2777
2789
عنوان

مورچه پر شده همه جای خونه ام حتی داخل وسیله برقی هام+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 31 پست

اول فکر کردم قرمزا مورچه ان برگام ریخت

سم بخر میمیرن همشون

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مدت اینطوری شده بود خونم بعد قطع شدن

شوهرم یه سم گزفته بود ولی بازش نکرده بودم همونطوزی گذاشتم روی کابینت که یه روزی سم پاشی کنیم ولی قبل سم پاشی دیگه مورچه نیومد من میگم شاید به خاطر بوی اون دارو دیگه نیومدن

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
زیر کابینت و درزا رو ببین سوراخ نشده؟ من دوتا کابینتام موریانه گرفت مردم تا ریشه کن شدن 

آخه مشکل اینجاست موریانه هم به چشمم خورده ولی مورچه ها بیشتر اذیت میکنن 

چرا سوراخ هم دیدم ولی مورچه ها خیلی زیادن

آبروم داره میره از دستشون پر میشن تو روغن تو قند تو نبات تو غذا ، وسیله برقی هام همشون پرشده از مورچه

سلام همدرد عزیزم باورت میشه تو وسایل برقی های منم میرفتن بیشتر زمستونا میرن اتو بخارمو ک بخارشو از کار انداختن کارنمیکنه چقد با سرکه شستم فایده نداشت اتوم خراب کردن داخل کشوی پودر لباسشویی داخل موتور همزن برقیم میرن تخم میزارن چندشا یبار خواستم کیک درست کنم همزنو روشن کردم کلا از پشت همزنم یچیزی پودر شد ریخت بیرون دیدم تخم شونه کثافتا داخل سوزن اجاق گازم تخم گذاشته بودن فک کن گازم روشن نمیشد گریه میکردم فقط الان چند ماهه کامن زدم فلا ک راحت شدم ولی کم کم هوا سرد میشه باز پیداشون میشه

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻
سلام همدرد عزیزم باورت میشه تو وسایل برقی های منم میرفتن بیشتر زمستونا میرن اتو بخارمو ک بخارشو از ک ...

وای دقیقاااا عین برای من

پر شدن تو وسیله برقیام تو قهوه جوش یهو دیدم قهوه بیرون نمیاد مخزنشو درآوردم دیدم مورچهههه😣😣😣

اتو روشن کنم بوی سوختگی کل خونه رو برمیداره مورچه ها میسوزن 

قند و نبات های تو کابینت روغن جامد وای یعنی داره روانیم میکنه

جای مشخصی هم ندارن آخه کجارو سم بزنم؟

داخل اتو پرس پر شدن تا چادر اتو میکنم با اتو پرس یهو بوی سوختگی خیلی افتضاحی میاد دکمه بخار رو میزنم ...

ب شخصه اینی ک میگی رو تجربه کردم بوی سوختگی متعفن شونو

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻