2777
2789
عنوان

ده سال اختلاف سنی با شوهر

207 بازدید | 25 پست

سلام خانومای عزیز وقتتون بخیر

شماها چندسال اختلاف سنی دارید؟

تفاهم دارید؟

کسی هست ده سال تفاوت سنی داشته باشه؟

یا اطرافیانتون؟

خوشبخت هستن؟

هرچند خودمم میدونم صرفا سن تعیین کننده نیست

شرایط محیطی بلوغ طرفین و....مهم هست 

اما با توجه به اون تایپک پربازدید که میخواست زن یه آقای ۴۵ ساله بشه برام سوال شد (هرچند اون تفاوت سنی بینشون وحشتناک بود و من همونجا نظرمو دادم)

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همسرم همو درک نمی کنیم 

من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره 

من ۲۳ شوهرم ۳۶ بله تفاهم داریم و زندگیمون عاشقانست بستگی به طرف مقابلتون داره

همیشه خوشحال باشید عزیزم❤️

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
منو همسرم همو درک نمی کنیم 

چند سال اختلاف سنی دارید؟

واقعا بستگی به خود طرفین داره..مه دیدم کسی که ۱۴سال فاصله سنی دارن ولی اقا واقعا خانم‌را درک کرده و زندگی شون عالی بود و‌بالعکس اقایی که به خانم‌گفته بچه و حس والدگری داشته

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱 

چند سال اختلاف سنی دارید؟

۹سال

من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره 

واقعا بستگی به خود طرفین داره..مه دیدم کسی که ۱۴سال فاصله سنی دارن ولی اقا واقعا خانم‌را درک کرده و ...

آره واقعا،بستگی به طرفین داره

پدر بزرگم ۱۸ سال بزرگ تر بود ولی زندگی شون برای کل فامیل شده بود حسرت.

اون وقت پدر و مادرم ۴ سال اختلاف سنی دارن زندگی شون برای کل فامیل شده عبرت.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
به نظر من اختلاف سنی بین زن ومرد اگه بیشتراز 4سال باشه بینشون اختلافاتی پیش میاد 

حالا من میگم ک بستگی به دو طرف داره 

دیدی بعضی خانوما زیاد نمیتونن ‌پسرای همسن و سال خودشون رو درک کنن یا تحمل کنن

یا برعکس 

بودن با کسی ک همسن و سال خودته قطعا شیرینی های خاص خودشو داره