2777
2789
عنوان

ده سال اختلاف سنی با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست
پدر بزرگم ۱۸ سال بزرگ تر بود ولی زندگی شون برای کل فامیل شده بود حسرت. اون وقت پدر و مادرم ۴ سال اخ ...

درسته ادم با ادم فرق داره

من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره 

درک متقابل و فهمو شعور باشه همه چی درسته

من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ده سال اختلاف سنی داریم ولی راضی نیستم.خیلی چیزا واسه من جذابیت و هیجان داره ک دوس دارم تجربه کنم ...

اره خیلی از فامیل های مااختلاف سنی دارن که مثل شما هستن چون پسره اخرای دوره ی جونی هست اما خانم تواوج جونی اصلا زندگیشون خوب نمیشه ویک طرف مجبوره کوتاه بیاد

ما ده سال اختلاف سنی داریم ولی راضی نیستم.خیلی چیزا واسه من جذابیت و هیجان داره ک دوس دارم تجربه کنم ...

من دوتا دختر عموهام با شوهراشون ۷ و۹ سال فاصله سنی دارن 

اونی ک ۹ سال فاصله سنی دارن کل فامیل آرزو دارن جاش باشن واقعا همسرش خیلی آقاس 

خواهرش تعریف میکرد که به شوهرم گفتم بیا فلان کارو انجام بدیم شوهرشم قبول نمیکنه میگه مگه بچه ایم و این کارا برای بچه هاست و فلان...

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
درک متقابل و فهمو شعور باشه همه چی درسته

موافقم👌🏻

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
من ۱۱ سال زندگیمون خوبه خداروشکر

همیشه خوشبخت باشی عزیزم 

درسته ادم با ادم فرق داره

دقیقا.یه سری کلیشه ی کلی ساختن همه از رو اون کپی می کنن که روان شناسا و مشاورا میگن اختلاف سنی بین ۴ تا ۷ سال نرماله.بدون این که بیان شخصیت ۲ طرف رو بررسی کنن بعد نظر بدن.شاید ۲ نفر اختلاف سنی شون کم باشه اما دنیا هاشون با هم متفاوت باشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

دقیقا مشکل همیجاست که دوستمون می گه چیزی برای اون یکی جدابه برای این یکی مسخرست