يسنا مدیر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 4220 عنوان سفید کردن ظرفها با چی ؟؟؟؟؟به جز وایتکس | مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 53 پست سلام خانوما میگم واسه سفید کردن ظرفها خصوصا لیوان ها از. چی استفاده می کنید ؟؟؟؟؟؟؟معمولا ما از وایتکس ،اما من نمیخام چون اون اصلا واسه ظرف نیست 1401/08/28 | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0202 عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 360 من یه جا اینو که گفتیو خونده بودم 😂 بعد یادم رفته بود چیو باید تو ریکا بریزم جوش شیرین ریختم لکه ها ... 🤣🤣🤣حالا یادت بمونه باید سرکه بریزی زیادم نریز
يسنا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 4220 🤣🤣🤣حالا یادت بمونه باید سرکه بریزی زیادم نریز داخل کل مایع ظرفشویی می ریزی یا همون موقع که میخای ظرف بشوری داخل ریکا
يسنا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 4220 جوش شیرین و سرکه همیشه یه کم سرکه بریز قاطی مایع ظرفشویی دیگه لکه نمیشن همون موقع که میخام ظرفها رو بشورم یا داخل کل ریکاها بریزم
تمشکی عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 2401 خب سرکه با مایع ظرفشویی ؟؟؟؟؟من امتحان کردم مثل وایتکس تمیز نمیکنه سرکه تنها باهاش استکان میشورم
negin76 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5096 آره فکر خوبیه 😅 ولی دلم براش میسوزه شبها دیر وقت میاد دیروز هم خونه بود فیلترهای آب تصفیه ر ... عزیزدلمممنم همسرم معمولا وقت نداره ولی خب کاری همنمیکنه😐😂دیروز دوتا دونه از ماگهام رنگ چای گرفته بود وایتکس ریختم گفتم بی زحمت بشورشون من دست نزنم خوب نیست گفت باشه صبح بلند شدم دیدم فقط ابشونو خالی کرده وتو ظرفشویین😂دوباره باید با مایع بشورم سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه
مامانايي عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 2443 یعنی چطوری بذارم خیس بخوره آره سرکه بریز داخلش وبیرونشم اسکاج رو بزن توی سرکه وبعد با مایع ظرفشویی بشور وآب بکش
چراغ_مطالعه عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 3008 عزیزدلمم منم همسرم معمولا وقت نداره ولی خب کاری همنمیکنه😐😂 دیروز دوتا دونه از ماگهام رنگ چای گ ... یا خدا 🤣🤣🤣نه این طفلی کار میکنه اول سال هم پاشو جراحی کرده بخاطر اینکه تاندوم پاش پاره شده بود هنوز خوب نشده .میره فیزیوتراپی برای همون خیلی دلم براش میسوزه 🥲البته دخترم هم ۹ سالش تموم شده دلم نمیاد به اونم بگم بچه اس 🥺
negin76 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5096 یا خدا 🤣🤣🤣 نه این طفلی کار میکنه اول سال هم پاشو جراحی کرده بخاطر اینکه تاندوم پاش پاره شده بود ... عزیزمم🥺امیدوارم همیشه سلامت باشین سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه