2777
2789
عنوان

زدن وازلین به مژه موثره؟

456 بازدید | 19 پست

بچه ها زدن وازلین به مژه چه تاثیری توی پرپشت شدن یا بلندشدن داره؟ تجربتون رو بگید ممنونم

چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه می‌زند و ماه فقط نگاه می‌کند فقط نگاه...💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان یه مدته دارم میزنم خواهرم اون روز میگفت مژه هات تیره تر شدن انگار چون مژه هارو ضخیم تر میکن ...

ممنون عزیزم . چطور میزنی که داخل چشمت نمیره؟ واینکه چه مدت میزاری بمونه؟

چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه می‌زند و ماه فقط نگاه می‌کند فقط نگاه...💔
ولی اگه قطع بکنی باز همون روال قبل میشه چون مژه های جدیدت که دربیان نازکن

یعنی هرروز بزنیم برای چشم مضر نیس؟ تاثیرش رو تو چ مدت نشدن میده؟ واقعا جواب میده؟

ممنون عزیزم . چطور میزنی که داخل چشمت نمیره؟ واینکه چه مدت میزاری بمونه؟

قربونت

من شبا وقتی میخوام بخوام با گوش پاک کن روی مژه هام میزنم خیلی  به سطح پلکم نمیزنم وکلا تا صبح هست صبح که صورتمو بشورم اونا میره نباید خیلی بزنی درحدی که مشخص بشه مژهات مرطوب طور شدن 

چطوری بزنم که تو چشم نره؟ قاطیشون کنم؟

فقط روغن کرچک بزن من اونجوری میزدم برا موهای سرت نارگیل و کرچک باهم بزن یکم بزن به نوک انگشتت جوری که نوک انگشتت چرب شه دیگ چکه نکنه بزن به مژه هات شب بخواب صبح بشور 

قربونت من شبا وقتی میخوام بخوام با گوش پاک کن روی مژه هام میزنم خیلی  به سطح پلکم نمیزنم وکلا ...

صبح که پا میشی تو چشمت نرفته؟؟

یعنی هرروز بزنیم برای چشم مضر نیس؟ تاثیرش رو تو چ مدت نشدن میده؟ واقعا جواب میده؟

من واقعا جواب گرفتم 

ضرر که اگه به چشمت نزنی نداره فک کنم ولی بازم با کم امتحان کنکه یهوقت الرژی نداشته باشی

من حدودا دارم دو هفته ایی میزنم ولی هرشب و خوب بوده خواهرم بهم گفت تغییر کرده

فقط روغن کرچک بزن من اونجوری میزدم برا موهای سرت نارگیل و کرچک باهم بزن یکم بزن به نوک انگشتت جوری ک ...

ممنون ضخیم میکنه یا پرپشت؟