2777
2789

هرررر داروویی بگین ما بردیم بهترین متخصصا هی خوب میشه باز شروع میشه خسته شدم دیگه شربتاش

۱_پلاژین

۲_دیفن هیدرامین

۳_کوریزان

۴_اکسپکتورانت

۵_برم هگزین

۶_نتوتادین

۷_کتوتیفن

۸_اموکسی کلاوه

۹_ازیترومایسین

۱۰_سیتریزن 

۱۱_ایبروبروفن

۱۲_اسپری تاوانکس

۱۳_سه مدل اسپری بینی

امپوله دگزا امپوله پنی سیلین امپول استفراغ 

هرکدوم دو سه تا

واسه یه بچه ۳ ساله 

الان به شددددددددت سرفه داره ینی دهنش بسته نمیشه پشت هم از دیشب نخوابیدیم شوهرم هیچ‌جوره راضی نیمشه بریم دکتر میگه همین دکترا کشتن بچه رو اینم بگم در کنارش گیاهی هم دادم بهش😩😭بخدا دیگه بریدم یه صلواتی چیزی بفرستین واسه سلامتیش🤦🏻‍♀️

اللهم صل علی محمد و ال محمد

فقط بخور اب سرد دواشه

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم یک ماه درگیرره..سرفه و خلط دارد ..دیروز بهش شیر اسب دادم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

بخور سرد هم روشن میکنم سرفه اش کمتر میشه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

من گرفتم خوب شدم ولی سرفم موند بحدی که  بالامیاوردم، همکارم گفت برای پسرم دمنوش عناب درست کردم خوب شده توهم استفاده کن.خداخیرش بده همون روز اول ۸۰درصد سرفه هام رفع شد. عزیزم اگه فقط مشکلش سرفس ۶تا عنابو نصف کن بریز تو فلاسک و اب جوش بریز روش بذار چندساعت بمونه. تا وقت خواب بهش بده  انشاالله که خوب میشه. فکرنکنم ضرری داشته باشه

دردم از یار است و درمان نیز هم