2777
2789
عنوان

طلاق باوجود عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 4376 بازدید | 225 پست
دورت بگردم مرسی که انقد قشنگ راهنمایی میکنی اصلا تعجبم تو نی نی سایت تا اسم جروبحث میاد همه میگن طلا ...

گلم من خودم پارسال زمستون تاپیک زدم و خیلی هم پربازدید شد اما متاسفانه ترکوندنش‌ همه بهم گفتن خاک تو سرت اگه برگردی همه گفتن اگه طلاق نگیری لیاقتته تو سری خور باشی و کتک بخوری و حقته و فلان و بهمان خیلی حرفا شنیدم خیلی معدود افرادی هم بودن ک گفتن طلاق نگیری اما با موج حمله بقیه کاربران مواجه شدن خواستم بگم ک من کسی بودم ک قسم خوردم طلاق بگیرم تا ۳ ۴ ماه هم درگیری بودم شباتا صبح بیدار و فکر میکردم به آینده ک چی میشه ک میتونم یا نه یا کسیو پیدا میکنم ک واقعا دوستم داشته باشه از اون طرف همه بهم میگفتن تو ک هوش عالی داری درستو ادامه بده برا خودت کسی شو بابام همه جوره حمایتم‌ میکرد ک یه موقع احساس کمبودی نکنم همه میگفتن تو ک سنی نداری هزار تا از این بهترش خواهانت بودن طلاق بگیر ببین چه کسایی فقط میان خواستگاریت و هزار حرف دیگه اما من نتونستم جدا بشم و الان ۸ ماهی هست برگشتم سر خونه زندگیم نمیگم عالی و بدون جر و بحث بودیم اما خیلی بهتر از قبل شدیم خواستم بگم ک همه زندگی ها چند سال اولش دعوا و بحث زیاد داره تا دونفر با اخلاق هم کنار بیان و اینکه به شوهرت بگو ک بیاد باهات برید پیش مشاور یا روانشناس ک درمان بشه من به شوهرم گفتم ولی قبول نمیکنه بیاد میگه تو به حرفام گوش بدی من عصبی و پرخاشگر نمیشم و....ولی تو حتما این شرط رو بزار یا ازش حق طلاق بگیر یا حتی میتونی تعهد بگیری

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز باز دیدمش💔

وای چی شد

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

گلم این‌که کار خدا نیست کار بنده هاییه که فراموشش کردن و بی رحمن😔ان شاءالله درست میشه

دل‌من‌ماهی‌دریایعشقِ:)بخدا زندگی خیلی قشنگه کافیه فلسفه‌اشرو درک کنید و عاشقشید...
نمیدونم امروز دیدمش با داداشش هر دوتاشون خیره شده بودن ب من خودشم‌دلش میخواد ولی ن اون پیش قدم میشه ...

بنظرم اگه بهمدیگه علاقه دارید و تونستید همدیگرو ببخشید حتما رجوع کنید عزیزم حیفه بخدا دلی پراز عشق کسی باشه و ب اجبار دور باشن از هم 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
گلم من خودم پارسال زمستون تاپیک زدم و خیلی هم پربازدید شد اما متاسفانه ترکوندنش‌ همه بهم گفتن خاک تو ...

چشم گلم انشالله بهترینا نصیبت بشه ایشالله خدا یه نظری بکنه بهمون که مام با آرامش کنار کسی که دوسش داریم زندگی کنیم

امروز شوهرم بهم پیام داد بیرون میری خودتو بپوشون سرما نخوری یادت نره صبح ناشتا یه لیوان آب ولرم بخور ...

من چرا با پیامت گریه کردم 😭 خب جدا نشو... دوستت داره. من شوهرم ی آشغاله ب تمام معناس حسرت ی ذره محبت دارم ازش ولی بخاطر دخترم موندم . تو چرا

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
:)و منی ک بد خوندن این تاپیک بغضم گرف

بدترین کاری که یه مرد میتونه با یه زن کنه همینه 

اینکه شب بخاطری دور ازش بخوابی گریه کنی ولی نتونی بری پیشش اینقد که عذابت میده 

اینقد برات بلاتکلیفی بزاره که نه بتونی بری نه بتونی بمونی 

اینکه بخاطر دلایلی که بود طلاق بگیری بخاطر بلاتکلیفیا پشیمون شی اینقد عذاب بکشی 

واقعا سخت ترین درد دنیاس 

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟

تو الان تو دوره ی سوگواری هستی.  یه مشاور میگفت وقتی با وجود علاقه و مشکل جدا میشید باید فکرکنید که یه عزیز رو از دست دادید و یه دوره سوگواری کنید و بعدش دیگه تموم...

مشکل ما زن ها اینه که احساسی تصمیم میگیریم

استاتر عزیز خیلی ناراحت شدم 

حس  میکنم بعد طلاق  پخته تر شدی و اطرافتو  بهتر شناختی 

خواهشا  بخاطر دلت  به حرکتی  بکن 

ولی نامحسوس  اگه خدا کرد و به هم برگشتین خانوادش فک کنن اون  پیش قدم سده 

با خرف و زبون  بخواه که لو نده 

اگه نتیجه گرفتی حتی  یه چراغ سبز  منم تگ کن  تا  تو شادیت شریک بشم 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .