2777
2789
عنوان

طلاق باوجود عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 4376 بازدید | 225 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدایا  الان حال دلت چطوره

گفتم ک روزی ک می‌خواستیم بریم محضر بابام بزور راضیم کرد برگردم 

سر زندگیمم ولی احساس میکنم شوهرم یه مدلی شده 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
گفتم ک روزی ک می‌خواستیم بریم محضر بابام بزور راضیم کرد برگردم  سر زندگیمم ولی احساس میکنم شوه ...

باز خداروشکر ک کنار همید و این خودش ی دنیا می ارزه

چ مدلی؟

من چجوری ناراحتش نباشم من چجوری این فراموش کنم بخدا که محاله

فراموش نکن خواهر 

هرجور شده بهش فرصت بده بخدا پشیمون میشیااااا 

ما خانوما خیلی دل رحیمی داریم 

الان شما هم مثل استارتر هستی ببین چقدر دلش میسوزه و میگه کاش مونده بودم 

شما دیگه نکن و ایندفعه سعی کن برا زندگیتون برنامه بریزی کارایی که ناراحتش می‌کنه انجام ندی یکم با دل هم راه بیاین بخدا ارزش نداره ، من خیلی ناراحتتونم

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
فراموش نکن خواهر  هرجور شده بهش فرصت بده بخدا پشیمون میشیااااا  ما خانوما خیلی دل رحیمی ...

اره واقعا ساختن خیلی راحت تره تا جنگیدن باخودت ودلت بعد طلاق 

باز خداروشکر ک کنار همید و این خودش ی دنیا می ارزه چ مدلی؟

میدونه وقتی میری دوباره بر میگردی هیچی مثل قبل نیس انگا ب دوس داشتن هم شک داری ک ار بازم مثل قبل نشه من سر لجبازی توقیف اموال زده بودم 

چند وقت پیش میگف میخوام خونه سند خورد بزارم برای فروش حق تورو هم میدم نصف نصف 

اگ نشد ادامه بدیم دوست ندارم منت کسی بکشی دست تو جیب بابات باشه 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
فراموش نکن خواهر  هرجور شده بهش فرصت بده بخدا پشیمون میشیااااا  ما خانوما خیلی دل رحیمی ...

دورت بگردم مرسی که انقد قشنگ راهنمایی میکنی اصلا تعجبم تو نی نی سایت تا اسم جروبحث میاد همه میگن طلاق ولی من اسم طلاق آوردم همه گفتن فرصت بده واقعا شاید بهش یه فرصت دیگه دادم انشالله خدا هوای هممونو داشته باشه

میدونه وقتی میری دوباره بر میگردی هیچی مثل قبل نیس انگا ب دوس داشتن هم شک داری ک ار بازم مثل قبل نشه ...

وا آخه چرا اصلا ب این چیزا فک میکنه؟بشین بامحبت و آرامش بپرس ازش ک چرا ب این چیزا فک میکنه؟

دورت بگردم مرسی که انقد قشنگ راهنمایی میکنی اصلا تعجبم تو نی نی سایت تا اسم جروبحث میاد همه میگن طلا ...

خدا نکنه عزیزدلم 

آره بخدا ارزش نداره شاید الان همه حامیت باشن و حتی خانواده خوبی داشته باشی ولی بعد از طلاق یخورده رفتارها متفاوت میشه و آنقدر خودت رو میخوری که چرا فرصت ندادم چرا نموندم و زندگیم رو از نو نساختم ... بخدا هیچ چیز غیر ممکن وجود نداره من دلم روشنه به زندگیتون... برگرد و متفاوت از قبل زندگی کن🥺😍😘

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
دورت بگردم مرسی که انقد قشنگ راهنمایی میکنی اصلا تعجبم تو نی نی سایت تا اسم جروبحث میاد همه میگن طلا ...

اگه بهش فرصت بدی هیچوقت پشیمون نمیشی سرتو بگیر بالا چون ب عشقت داری فرصت میدی چیز کم و بی ارزشی نیس بعد طلاق کسی پیدا نمیشه ک مثل شوهرت بخوادت حتی بهترین دوس پسر اینو با گوشت و خونم حس کردم